Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, noul Logan isi pierde toti clientii

Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, noul Logan isi pierde toti clientii
  • Face masinile Dacia sa para din secolul trecut
  • Daca de maine se vinde si in Romania, noul Logan isi pierde toti clientii
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare de 1.5 litri lucreaza alaturi de unul sau doua motoare electrice. Pentru o putere maxima de 177 sau 194 CP.

Compania BYD incepe in forta anul 2022, producatorul chinez de masini publicand, zilele acestea, primele fotografii si detalii oficiale ale noului... Destroyer 05. Pe langa fioroasa denumire, berlina cu o lungime de 4.780 de milimetri se mai poate lauda - spre marea bucurie a devoratorilor de ecrane, si cu un display de 15.6 inch pentru sistemul de infotainment.

Reteta specifica departamentului interior continua cu un volan in trei spite, lumini ambientale si instrumente de bord digitale, pe cand meniul de la exterior cuprinde inclusiv o grila frontala nonconformista. Plus stopuri unite cu o banda LED.

BYD Destroyer 05

Daca vine vorba, in schimb, despre unitatile disponibile, primele informatii si detalii oficiale ale noului BYD Destroyer 05 vorbesc despre un sistem de propulsie plug-in hybrid. Compus dintr-o motorizare cu capacitatea cilindrica de 1.5 litri - pe benzina, si unul sau doua motoare electrice, clientii avand de ales intre o versiune cu 177 CP si o varianta de 194 CP.

Aceeasi masina a pregatit doua optiuni si la nivel de baterie, ce isi propun sa ofere o autonomie (cu emisii de dioxid de carbon zero) de 55, respectiv 120 de kilometri. Pentru moment, durata de incarcare nu reprezenta decat un mare mister.

O alta necunoscuta consta in pretul de vanzare, cu mentiunea ca presa din China a reusit sa afle ca nota de plata a noului si fiorosului - cu denumirea, Destroyer 05 de la BYD va porni de la suma de 120.000 de yuani. Ce echivaleaza cu 16.590 de euro, daca luam in considerare cursul de schimb actual, din data de 12 ianuarie 2021, de mai trebuia cumva precizat.

BYD Destroyer 05

BYD Destroyer 05

BYD Destroyer 05

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BYD Destroyer 05
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 12 Ianuarie 2022