Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, noul Logan isi pierde toti clientii

Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, noul Logan isi pierde toti clientii
  • Face masinile Dacia sa para din secolul trecut
  • Daca de maine se vinde si in Romania, noul Logan isi pierde toti clientii
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un motor turbo de 1.5 litri si 335 de cai putere. Capabil sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 6.5 secunde.

Se remarca in special prin farurile inguste si grila supradimensionata a radiatorului, insa nici pragurile laterale proeminente sau linia alungita a plafonului nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi ori exagera cu absolut nimic.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu jante din aliaj de dimensiuni generoase si difuzor spate sculptat atent, pe cand meniul interior cuprinde inclusiv cusaturi contrastante. Din peisaj nu lipsesc, ce este drept, nici tapiteria realizata din piele, instrumentele de bord digitale, display-ul central tactil, scaunele sport, statia pentru incarcarea wireless a telefonului mobil.

Changan UNI-V iDD

Disponibila in schimbul unei sume minime de aproximativ 20.441 de euro, aceeasi impresionanta berlina cu alura de fastback de la Changan se mai poate lauda si cu o motorizare la fel de spectaculoasa precum caracteristicile sale. De ordin tehnic si, totodata, vizual.

Intr-o alta ordine de idei, noul UNI-V iDD combina un propulsor turbo de 1.5 litri, in patru cilindri, pe benzina, cu o unitate electrica si o baterie cu o capacitate de 18.4 kWh, astfel rezultand o putere totala de 335 de cai. De unde si acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 6.5 secunde, pe cand viteza de top urca pana la valoarea de 220 de kilometri pe ora.

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, incepand cu martie 2023, respectiva masina pluseaza cu o autonomie maxima de circa 1.000 de kilometri. Prin urmare, proprietarii sai nu vor vizita, prea des, statiile de alimentare, din contra, am putea spune.

Changan UNI-V iDD

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 8 Februarie 2023