Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Spring isi pierde toti clientii

Face masinile Dacia sa para din secolul trecut. Daca de maine se vinde si in Romania, Spring isi pierde toti clientii
  • Face masinile Dacia sa para din secolul trecut
  • Daca de maine se vinde si in Romania, Spring isi pierde toti clientii
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus ceasuri de bord digitale.

Japonezii de la Nissan au publicat la mijlocul saptamanii curente, in cursul diminetii zilei de miercuri, primele fotografii si informatii oficiale ale noii Sakura EV, o masina ce masoara doar 3.4 metri in lungime. Disponibila exclusiv in Tara Soarelui Rasare - la preturi incepand de la echivalentul a circa 17.194 de euro, aceasta se remarca in special prin partea frontala inspirata de Ariya, insa nici aripile laterale bombate sau blocurile optice posterioare unite cu banda iluminata nu vor trece neobservate; ba din contra.

Odata ajunsi in cabina, clientii vor descoperi si o configuratie cu doua ecrane color pentru afisarea tuturor detaliilor vitale, imaginile prezentate publicului larg scotand la iveala si un volan multifunctional cu design in doua spite si functie de incalzire, o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, pornire de la buton si asa mai departe.

Primele exemplare ale noului Nissan Sakura EV, o masina ce se bucura de serviciile unui motor electric cu aproximativ 64 CP si - mai important decat atat, 195 Nm, vor fi livrate cumparatorilor pe parcursul lunilor urmatoare, pana la finalul anului 2022. Meniul tehnic continua, dupa cate se precizeaza intr-un comunicat oficial de presa, cu o baterie de numai 20 de kWh, respectivul material mentionand si ca autonomia maxima este de 180 de kilometri, pe cand incarcarea dureaza, la o statie rapida, 40 de minute.

Nissan Sakura EV

Nissan Sakura EV

Nissan Sakura EV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Nissan Sakura EV
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 25 Mai 2022