Galerie Foto: Hibridul Lexus CT 200h ne arata noua sa fata

Galerie Foto: Hibridul Lexus CT 200h ne arata noua sa fata
  • Lexus a prezentat la Salonul Auto de la Guangzhou noul CT 200h Facelift
  • Hibridul japonez a suferit numeroase imbunatatiri la nivel de exterior si interior
  • Propulsia este asigurata in continuare de un motor pe benzina de 1.8 litri si unul electric
Distribuie pe Facebook

Hibridul japonez Lexus CT 200h a suferit recent o mica interventie chirurgicala, rezultatul acestei operatii fiind dezvaluit zilele acestea, cu ocazia Salonului Auto de la Guangzhou. Daca este de bine sau de rau, aflam chiar din urmatoarele randuri si fotografii.

Lansat pe piata in cursul anului 2010, primul hibrid compact din segmentul premium se poate lauda acum cu un binemeritat facelift. Drept urmare, versiunea imbunatita a modelului Lexus CT 200h se remarca printr-un aspect mai agresiv ca oricand, noua grila frontala de dimensiuni mai mult decat generoase ocupand prima pozitie in topul celor mai reprezentative modificari operate de designerii japonezi.

Lexus CT 200h

Nu vor trece insa neobservate nici schimbarile operate la nivelul spoilerului fata sau capotei motorului, noul Lexus CT 200h Facelift urmand a iesi in evidenta si printr-un nou design aplicat jantelor, respectiv prin liniile si formele mult mai sportive care se regasesc acum la nivelul partii posterioare - in special la nivelul spoilerului.

Lexus CT 200h

In ceea ce priveste aspectul interior, versiunea imbunatita a primului hibrid compact din segmentul premium se poate lauda, in primul si in primul rand, cu un nou volan cu trei spite, care masoara 14.6 inci in diamentru. Mai departe, viitorii cumparatori vor fi tratati si cu instrumente de bord revizuite, cu noi optiuni la nivel de tapiterie si, nu in ultimul randuri, cu mici upgradeuri la nivelul sistemului audio si al celui de infotainment.

Lexus CT 200h

In ciuda modificarilor operate la nivel vizual, departamentul tehnic a scapat complet neatins. Drept urmare, si noul Lexus CT 200h Facelift se bucura de prezenta unui tren de rulare hibrid, care combina un propulsor pe benzina de 1.8 litri cu un motor electric pentru un total de 136 cai putere. Astfel, consumul de carburant mixt se situeaza in jurul valorii de 5.6 litri la 100 de kilometri, conform comunicatului oficial de presa.

Lexus CT 200h

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Lexus CT 200h
mai multe