I se va spune si Bentley-ul saracului. Noul model de lux al britanicilor ofera doar un V6 de 2.9 litri

I se va spune si Bentley-ul saracului. Noul model de lux al britanicilor ofera doar un V6 de 2.9 litri
  • I se va spune si Bentley-ul saracului
  • Noul model de lux al britanicilor ofera doar un V6 de 2.9 litri
Distribuie pe Facebook

Unitatii pe benzina i se alatura, ce este drept, un motor electric cu o baterie de 18.0 kWh, astfel ca puterea maxima a respectivului Flying Spur urca pana la 544 CP.

Prezentat publicului larg in urma cu circa trei ani, actualul Flying Spur isi intampina clientii - zilele acestea, exclusiv in compania unor propulsoare uriase, cu opt sau 12 cilindri in dotare. Situatia se va schimba insa radical in perioada urmatoare de timp - atunci cand cumparatorii vor putea opta si pentru o motorizare V6.

Acompaniata de doua turbine si o capacitate de 2.9 litri, respectiva unitate lucreaza impreuna cu un motor electric si o baterie de 18.0 kWh pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 544 CP.

Bentley Flying Spur Hybrid

Dezvelit oficial in urma cu doar cateva momente, acelasi Bentley Flying Spur Hybrid se mai poate lauda - de asemenea, si cu o transmisie automata in opt rapoarte, cu tractiune integrala si un 0 - 100 de kilometri pe ora in 4.3 secunde. Din nefericire, viteza maxima nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister.

O alta necunoscuta consta in consumul mediu de carburant, britanicii preferand sa se limiteze la a dezvalui ca autonomia totala urca pana la 805 kilimetri, cu 41 fiind parcursi in modul complet electric.

Noul model de lux este disponibil in peste 60 de nuante exterioare diferite - in timp ce numarul culori specifice tapiteriei din piele se ridica la 15. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor si cumparatorilor se mai numara opt tipuri de lemn, cusaturi realizate sub forma de carouri, accente contrastante, insertii 3D etc.

Bentley Flying Spur Hybrid

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Bentley Flying Spur Hybrid
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 13 Mai 2022