Imaginile care au bagat frica in Elon Musk. Chinezii au lansat pe piata un SUV cu 644 CP si scaune spate care se inclina

Imaginile care au bagat frica in Elon Musk. Chinezii au lansat pe piata un SUV cu 644 CP si scaune spate care se inclina
  • Imaginile care au bagat frica in Elon Musk
  • Chinezii au lansat pe piata un SUV cu 644 CP si scaune spate care se inclina
Distribuie pe Facebook

Vestile bune continua - mai mult sau mai putin surprinzator, cu scaunele fata cu masaj si ceasurile de bord digitale.

Celebra companie NIO continua seria lansarilor spectaculoase si prezinta publicului larg noul ES7 - un SUV cu o lungime de aproximativ 4.912 milimetri si ampatament de 2.96 metri, potrivit primelor informatii si detalii oficiale. Disponibil in schimbul a 468.000 de yuani chinezesti - echivalentul a circa 66.316 euro, respectivul meniu isi va intampina viitorii clienti si cumparatori inclusiv cu o latime de 1.987 de milimetri si o inaltime de 1.72 metri.

Nio ES7

Nio ES7

Lista ingredientelor magice cuprinde inclusiv doua motoare electrice si un total de numai 644 CP - cu ghilimelele de rigoare, evident, de unde si un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de doar 3.9 secunde, conform unui comunicat de presa.

Acelasi SUV prezentat de celebrul producator chinezesc publicului larg sub numele de NIO ES7 se mai poate lauda - potrivit primelor informatii si detalii oficiale, si cu o baterie cu capacitatea de 75, 100 ori 150 kWh, viitorii clienti si cumparatori urmand a se bucura de o autonomie maxima de 485, 620 sau 850 de kilometri. Capacitatea de incarcare a respectivului meniu se invarte - pe de alta parte, in jurul pragului de 2.000 de kilograme, aparent.

Din peisaj nu lipsesc - conform unui comunicat de presa, nici suspensia adaptiva pe aer, etrierele de la Brembo, ceasurile de bord digitale, scaunele fata cu functie de masaj, bancheta spate capabila sa se incline pentru un maxim de confort, display-ul central cu diagonala de 12.8 inch etc.

Nio ES7

Nio ES7

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Nio ES7
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 22 Iunie 2022