Imaginile fac deja inconjurul lumii, spre nemultumirea bavarezilor. Acesta este primul SUV electric de la BMW

Imaginile fac deja inconjurul lumii, spre nemultumirea bavarezilor. Acesta este primul SUV electric de la BMW
  • Imaginile par a fi oficiale
  • Autonomie de maxim 440 kilometri
  • Motorul electric dezvolta echivalentul a 286 CP
Distribuie pe Facebook

Doua imagini, care par a fi oficiale, cu primul SUV 100% electric de la BMW fac deja inconjurul internetului. Este vorba despre iX3, o masina cu zero emisii si autonomie de pana la 440 de kilometri.

Dupa i3, BMW vrea sa le ofere clientilor si un SUV cu zero emisii. Numele sau este iX3 iar conceptul a fost prezentat lumii intregi in urma cu doi ani. De atunci, bavarezii tot lucreaza la mult-asteptata versiune de serie care, dupa cum se pare, va debuta in scurt timp.

Asta pentru ca doua imagini, care par a fi oficiale, cu noul iX3 fac deja inconjurul internetului. Din ele reiese ca primul SUV electric din istoria bavarezilor ar fi finalizat si gata sa intre pe linia de asamblare a uzinei din China.

Imagini BMW iX3

Modelul de serie a pastrat multe din elementele de design ale conceptului dar nu si grila, care in cazul de fata pare sa fie una "clasica". Avem apoi jantele aerodinamice, care au aparut recent intr-o imagine teaser, sau detaliile albastre, specifice gamei i.

In ceea ce priveste performantele, noul BMW iX3 este echipat cu motor electric, montat pe puntea spate, care dezvolta echivalentul a 286 CP si 400 Nm cuplu. Multumita unei baterii cu capacitatea de 74 kWh, SUV-ul bavarez va avea o autonomie de 440 kilometri, potrivit standardului WLTP.

Imagini BMW iX3

Acum urmeaza ca BMW sa publice toate imaginile oficiale si SUV-ul cu zero emisii sa fie prezentat lumii intregi.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 27 Aprilie 2020