Infiniti participa la Goodwood cu conceptul EMERG-E

Infiniti participa la Goodwood cu conceptul EMERG-E
"Performanta inspirata" este garantata la editia 2012 a Festivalului de viteza Goodwood (28 Iunie - 1 Iulie) - primul an in care Infiniti, marca auto performanta de lux din Japonia, este sponsorul oficial al celebrului festival automobilistic din Marea Britanie.
Distribuie pe Facebook
Primul prototip functional al conceptului ce extinde gama, Infiniti EMERG-E, proiectat si construit in Marea Britanie, isi face debutul mondial pe hillclimb in cadrul concursului din acest an. EMERG-E este cu siguranta cea mai frumoasa masina sport hibrid de pe planeta, precum si una dintre cele mai avantgardiste.
Jerry Hardcastle, Global Chief Marketability Engineer a mentionat ca: "Multimea adunata la festivalul de viteza va vedea EMERG-E in actiune pentru prima data, chiar inaintea multor manageri de top Infiniti. Spectatorii Goodwood vor vedea nu doar un design rafinat, dar si un exemplu al tehnologiilor folosite de catre partenerii nostri pentru o masina ecologica plina de farmec adevarat pentru conducatorii de Infiniti. "

Infiniti participa la Goodwood cu conceptul EMERG-E

De asemenea, in centrul atentiei pe circuitul lui Earl of March va fi si Infiniti FX Vettel Edition - cu siguranta cel mai exclusivist SUV cu doar 50 de unitati confirmate pentru Europa. Mai usor si mai aerodinamic, cu o forta de apasare cu 30% mai mare, FX Vettel Edition de 420 CP este practic neschimbat de la conceptul Salonul Auto de la Frankfurt si se claseaza ca cea mai puternica masina Infiniti, precum si ca cea mai scumpa (circa 120.000 euro / 100.000 lire sterline). Aceasta va fi prima sansa de a vedea modelul Infiniti FX Vettel Edition in actiune inainte de inceperea livrarilor in primul trimestru al anului 2013. Fii rapid, 7 au fost deja vandute!

Infiniti M35h hibrid are un loc de cinste in arena FoS-Tech, fiind limuzina hibrid cu cea mai rapida acceleratie din lume inregistrata in Cartii Recordurilor (Guinness World Records).

Infiniti participa la Goodwood cu conceptul EMERG-E

Ca de obicei, Infiniti va face lucrurile un pic diferit de oricine altcineva prin utilizarea deplina a atmosferei englezesti, ilustrand cel mai bine ospitalitatea marca Infiniti - unul dintre pilonii brand-ului. Totodata, pentru deliciul publicului vor lua parte la eveniment campioni de talie mondiala din domeniul curselor - lucru ce defineste pasiunea Infiniti pentru performanta.
Doar o persoana anume va conduce, desigur, Editia limitata pe circuitul de pe deal, si anume, dublul campion mondial al F1, Sebastian Vettel. Prin prezenta sa, Sebastian va demonstra performata vehiculului ce-i poarta amprenta personala, precum si numele, in fata spectatorilor stransi la festivalul de la Goodwood in ziua de sambata. Coechipierul sau de la Red Bull Racing, Mark Webber, va fi la volanul EMERG-E in ziua de duminica.
In luxul primitor al standului Inspired Performance ( performanta inspirata) - situat intr-o locatie unica aflata intre Paddock Supercar si Casa Goodwood - va fi expus Red Bull Racing RB7 - "campionul mondial" sponsorizat de Infinit care a ajutat la castigarea in 2011a titlului de F1 atat pentru Red Bull Racing, cat si pentru Sebastian Vettel.

Infiniti participa la Goodwood cu conceptul EMERG-E

"Precum festivalul vitezei, Infiniti este definit de performanta, de aceea este o adevarata placere pentru noi sa jucam rolul principal in evenimentul din acest an, mai ales cu participarea a trei masini care intruchipeaza Infiniti intr-un mod incitant", a declarat Bernard Loire, Vice presedintele Infiniti Europa, Africa si Orientul Mijlociu.
Earl of March, fondatorul festivalului vitezei, a adaugat: "Sunt incantat sa urez bun venit pentru Infiniti in familia Goodwood, impreuna cu felul sau distinctiv si extrem de original de a expune produsele sale si cu filozofia brandului. Sunt mandru ca Infiniti a ales festivalul vitezei pentru a debuta intr-un mod dinamic cu produse interesante, cum ar fi FX Vettel Edition si conceptul EMERG-E", a adaugat el.

In afara de masinile de expunere, lounge-ul Infiniti Inspired Performance va afisa "Value Added", castigatorul premiului al treilea la concursului de arta digitala Infinti, impreuna cu fotografiile lui Jacques Cochin - toate acestea intr-un mediu relaxant care va oferi posibilitatea ca spectatorii festivalului de la Goodwood sa se bucure de ospitalitatea brand-ului regasita in originalele centre Infiniti.

Infiniti participa la Goodwood cu conceptul EMERG-E

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Infiniti participa la Goodwood cu conceptul EMERG-E
mai multe