Interiorul primului model electric de la PORSCHE este nebunie curata. FOTO ca sa te convingi si singur

Interiorul primului model electric de la PORSCHE este nebunie curata. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Cinci display-uri, inclusiv unul pentru pasagerul din dreapta
  • Culori exclusiviste pentru habitaclu
  • Debutul programat pentru 4 septembrie
Distribuie pe Facebook

Constructorul din Stuttgart a publicat primele imagini cu interiorul noului Taycan. Primul model de serie 100% electric de la Porsche urmeaza sa fie prezentat oficial la inceputul lunii septembrie.

Taycan este numele primului model 100% electric lansat vreodata de Porsche, o sportiva care va impresiona cu doua motoare electrice, peste 600 de cai putere, o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in mai putin de 3.5 secunde si o viteza maxima care va depasi 250 de km/h.

Debutul oficial este programat pentru data de 4 septembrie. Pentru a mai indulci asteptarea fanilor, Porsche tocmai a publicat primele imagini cu interiorul noului Taycan: modern, destul de minimalist si intesat de ecrane. Cam asa poate fi descris in cateva cuvinte.

Soferul si pasagerii, deopotriva, vor avea la dispozitie nu unul, nici doua, ci 5 display-uri.

Interior Porsche Taycan

Inainte de toate avem instrumentarul de bord digital cu o diagonala de 16.8 inch, o forma curbata si care ofera patru moduri de afisare a informatiilor: Classic, Map, Full Map si Pure.

Pe scurt, primul propune ceasurile de bord circulare cu viteza afisata in mijloc, cel de-al doilea introduce o harta de mici dimensiuni in locul panoului pentru viteza, cel de-al treilea afiseaza harta pe intreaga suprafata a ecranului iar cel de-al patrulea ofera doar informatiile esentiale pentru condus, cum ar fi viteza, semnele de circulatie si instructiunile de navigatie.

Interior Porsche Taycan

Al doilea display prezent in habitaclul noului Porsche Taycan este cel pentru sistemul de infotainment si masoara 10.9 inch. Pentru o consola centrala cat mai simplificata, nemtii au renuntat la o mare parte din butoane astfel ca functiile acestora au fost preluate de sistemul de infotainment.

Totodata, soferul poate interactiona cu sistemul multimedia si prin intermediul comenzilor vocale.

Pana si pasagerul din dreapta are in fata sa un ecran, optional ce-i drept, despre care insa Porsche nu a oferit detalii suplimentare.

Cu o diagonala de 8.4 inch si capabil sa recunoasca scrisul de mana, cel de-al patrulea display din habitaclul sportivei germane permite accesarea rapida a setarilor pentru aerul conditionat. Clientii pot opta pentru un sistem de climatizare pe patru zone, caz in care pasagerii din spate au la randul lor la dispozitie un ecran de 5.9 inch pentru a regla aerul conditionat.

Interior Porsche Taycan

Volanul va putea fi comandat in doua variante iar culorile interioare Black-Lime Beige, Blackberry, Atacama Beige si Meranti Brown sunt rezervate exclusiv pentru primul model 100% electric de la Porsche.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 23 August 2019