James May si-a scos masina la vechea vanzare. Poze reale

James May si-a scos masina la vechea vanzare. Poze reale
  • James May si-a scos masina la vechea vanzare
  • Fostul prezentator al emisiunii Top Gear sustine ca aceasta este cea mai reusita masina pe care a avut-o vreodata
Distribuie pe Facebook

Fostul prezentator al emisiunii Top Gear sustine ca aceasta este, din mai multe privinte, cea mai reusita masina pe care a avut-o vreodata.

Ai visat sa traiesti, chiar si pentru o singura zi, precum Richard Hammond, Jeremy Clarkson si / sau James May? Ei bine, acum este posibil, intr-o oarecare masura, cel din urma anuntand ca isi scoate vechea masina la vanzare.

Mai precis, James May, care crede ca masinile sunt ca moda si intotdeauna trebuie sa mergi mai departe, vrea sa renunte la Toyota Mirai cumparata in anul 2019.

Din nefericire, fostul prezentator al emisiunii Top Gear nu ofera nicio informatie cu privire la pretul de vanzare sau numarul kilometrilor parcursi. Acesta dezvaluie, in schimb, ca respectiva masina este una extrem de reusita.

James May merge chiar intr-atat de departe incat afirma ca respectiva Toyota Mirai este, din mai multe privinte, cea mai reusita masina pe care a avut-o vreodata.

Si atunci, de ce o vinde? Pe langa faptul ca masina japoneza s-a demodat, James May mai reclama si lipsa statiilor de alimentare cu hidrogen de pe teritoriul Marii Britanii, numai 11 astfel de locuri existand in total.

Pentru ca, dupa cum stim cu totii, Toyota Mirai ascunde, sub capota, un sistem de propulsie cu pile de hidrogen, care cuprinde inclusiv un motor electric de 152 CP.

Conform detaliilor de la momentul lansarii oficiale, respectiva masina are nevoie sa accelereze de la 0 la 100 km/h, prin urmare, in peste noua secunde. Autonomia totala, in schimb, se invarte in jurul valorii de 500 km.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 15 Martie 2021