Jay Leno si-a scos la vanzare vechea masina. Poze reale

Jay Leno si-a scos la vanzare vechea masina. Poze reale
  • Jay Leno si-a scos la vanzare vechea masina
  • Poze reale
Distribuie pe Facebook

Aceasta a parcurs doar 37.000 de kilometri pana la momentul de fata, conform anuntului publicat pe un site de specialitate.

Mare pasionat si colectionar de masini, Jay Leno a luat decizia de a renunta la una dintre numeroasele sale bijuterii pe patru roti. Ce este drept, celebrul comedian de peste Ocean si-a scos la vanzare vechea Tesla Model S P90D, astfel ca persoanele interesate de vreuna dintre piesele sale extrem de rare si / sau exclusiviste nu vor avea niciun motiv serios de bucurie, ba dimpotriva.

Fabricata in cursul anului 2015, berlina americana cu doua motoare si caroserie de fastback a parcurs doar 37.000 de kilometri pana la momentul de fata, dupa cum reiese din anuntul publicat pe platforma Bring a Trailer.

Tesla Model S P90D de vanzare

Tesla Model S P90D de vanzare

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o putere maxima de pana la 762 de cai, livrata ambelor punti prin intermediul unui sistem de tractiune integrala. Formula respectiva se traduce, daca vine vorba despre performantele in linie dreapta, atat printr-o acceleratie de la 0 la 60 de mile pe ora in 2.8 secunde, cat si printr-o viteza de top limitata la echivalentul a 249 de kilometri pe ora.

De noua, vechea Tesla Model S P90D a lui Jay Leno a costat putin peste 140.000 de dolari, masina fabricata in cursul anului 2015 si de o suspensie inteligenta pe aer, si de un plafon panoramic realizat, evident, din sticla.

Totodata, din peisaj nu lipseste nici celebra optiune Ludicrous in valoare de 10.000 de dolari, dar nici instalatia audio de inalta fidelitate. Din punct de vedere stilistic, caroseria de culoare albastra, plus jantele din aliaj pe 21 de inch se numara printre principalele atractii ale exteriorului, in timp ce interiorul vine cu tapiterie din piele neagra, plafon din Alcantara si ornamente din carbon.

Vanzarea berlinei americane fabricate in cursul anului 2015 se va incheia in curand, cu cea mai mare suma oferita pana la momentul de fata ridicandu-se la 72.500 de dolari, potrivit anuntului de pe platforma Bring a Trailer.

Tesla Model S P90D de vanzare

Tesla Model S P90D de vanzare

Tesla Model S P90D de vanzare

Tesla Model S P90D de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (173) Poze Tesla Model S P90D de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 8 Iulie 2021