Lexus ii aplica un facelift hibridului CT 200h

Lexus ii aplica un facelift hibridului CT 200h
  • Lexus publica primele imagini oficiale cu versiunea imbunatita a modelului CT 200h
  • Debutul oficial va avea loc saptamana viitoare, in cadrul Salonului Auto din Guangzhou
  • Principalele modificari operate de compania japoneza vizeaza aspectul estetic
Distribuie pe Facebook

Lansat pe piata in cursul anului 2010, primul hibrid compact din segmentul premium se pregateste de un binemeritat facelift.

Urmand a debuta in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto din Guangzhou de la sfarsitul saptamanii viitoare, versiunea imbunatita a hibridului Lexus CT 200h se remarca printr-un aspect mai agresiv ca oricand, noua grila frontala de dimensiuni mai mult decat generoase ocupand prima pozitie in topul celor mai reprezentative modificari operate de designerii japonezi.

Cu toate acestea insa, nu vor trece neobservate nici schimbarile operate la nivelul spoilerului fata sau capotei motorului, versiunea imbunatita a hibridului Lexus CT 200h urmand a iesi in evidenta si prin noul design aplicat jantelor, respectiv prin liniile si formele mult mai sportive care se regasesc acum la nivelul partii posterioare - in special la nivelul spoilerului.

Din pacate, fotografiile oficiale care sa prezinte aspectul interior lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa nu ar fi de mirare ca japonezii sa fi operat cateva modificari si aici, modificari care sa aduca versiunea imbunatita a hibridului Lexus CT 200h pe aceeasi lungime de unda cu ultimele generatii ale modelelor Lexus IS, GS si LS, de exemplu.

De asemenea, tot cu desavarsire lipsesc si informatiile oficiale cu privire la capitolul tehnic si sistemul de propulsie, in special. Drept urmare, tinem sa reamintim ca actualul Lexus CT 200h ascunde sub caroseria sa tipica unui hatchback un tren de rulare hibrid, ce combina un propulsor pe benzina de 1.8 litri cu un motor electric pentru un total de 136 cai putere.

Lexus CT 200h Facelift - Poze

Lexus CT 200h Facelift - Poze

Distribuie pe Facebook
mai multe