Mai multa putere pentru ZOE. Electrica de la Renault este disponibila si in Romania cu 110 cai putere

Mai multa putere pentru ZOE. Electrica de la Renault este disponibila si in Romania cu 110 cai putere
  • Renault Zoe este disponibil si in Romania cu propulsorul R110
  • Acesta dezvolta 80 de kW, echivalentul a 110 cai putere
  • Poate fi comandat numai in nivelul de echipare Intens
Distribuie pe Facebook

Renault Zoe poate fi comandat si la noi in tara alaturi de propulsorul R110, care dezvolta asa cum ii spune si numele, 110 cai putere. Autonomia reala a modelului francez este de circa 300 de kilometri.

Piata masinilor electrice incepe sa castige din ce in ce mai multa popularitate in Europa, iar pana de curand cel mai vandut model cu zero emisii de pe Batranul Continent a fost Renault Zoe. Electrica franceza a fost detronata recent de Nissan Leaf, dar cu siguranta nu are de gand sa stea prea mult pe locul secund.

Renault Zoe

Vestea buna pentru amatorii de masini electrice din Romania este ca Zoe poate fi comandat acum si la noi in tara alaturi de unitatea electrica R110 care genereaza 80kW, echivalentul a 110 cai putere.

Renault Zoe

Aceasta motorizare este disponibila numai in nivelul de echipare Intens si are un pret de pornire de 35.150 de euro cu TVA. Pe lista de dotari standard sunt incluse jantele din aluminiu cu diametrul de 16 inch, senzori de ploaie si de lumina sau sistemul audio Arkamis 3D Sound.

Renault Zoe

Constructorul francez de automobile sustine ca Zoe ofera, in aceasta configuratie, performante mai bune in regim extra-urban si ca ii trebuie cu doua secunde mai putin pentru a ajunge de la 80 la 120 de km/h.

Renault Zoe

Modelul electric din hexagon ofera una dintre cele mai mari autonomii din segment. In primavara anului trecut, Zoe a primit un acumulator mai mare, astfel ca poate parcurge oficial 400 de kilometri cu o singura incarcare (NEDC). Practic, autonomia reala este de aproximativ 300 de kilometri in functie de trafic, stil de condus, conditii meteo, si asa mai departe.

Renault Zoe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Renault Zoe
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Iulie 2018