Masina care face Dacia Spring sa tremure de frica. Citroen prezinta oficial noul e-C3 cu motor de 113 CP si pret de 23.300 de euro. Productia se va derula in orasul Trnava din Slovacia

Masina care face Dacia Spring sa tremure de frica. Citroen prezinta oficial noul e-C3 cu motor de 113 CP si pret de 23.300 de euro. Productia se va derula in orasul Trnava din Slovacia
  • Masina care face Dacia Spring sa tremure de frica
  • Citroen prezinta oficial noul e-C3 cu motor de 113 CP si pret de 23.300 de euro
  • Productia se va derula in orasul Trnava din Slovacia
Distribuie pe Facebook

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, incepand din 2024, respectiva reteta pluseaza cu o autonomie de pana la 320 de kilometri. Dupa cate se mentioneaza in cadrul unui comunicat pus de compania franceza la dispozitia presei de specialitate.

Sah mat la Dacia Spring: Citroen anunta oficial lansarea primului e-C3 din istorie, cel mai accesibil model cu propulsie electrica asamblat in Europa.

Disponibil, spre comercializare, de anul viitor, la preturi incepand de la doar 23.300 de euro, meniul cu pricina combina un motor de 113 cai putere cu o baterie LFP de 44 kWh pentru un sprint de la 0 la 100 km/h, cu acceleratia la podea, in aproape 11 secunde, fisa cu specificatii de ordin tehnic continuand cu o viteza de top limitata la numai 135 de kilometri pe ora. Plus o autonomie de pana la 320 km.

Citroen e-C3

Citroen e-C3

Fabricata in orasul slovac Trnava, masina care face Dacia Spring sa tremure de frica se mai poate lauda si cu o incarcare de la 20 la 80% in 26 de minute.

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o lungime de peste 4.00 metri, modelul in cauza plusand cu o capacitate de incarcare a portbagajului de 310 litri. Din peisaj nu lipsesc, mai mult sau mai putin surprinzator, nici blocurile optice cu tehnologie LED, jantele din aliaj caracterizate de un diametru de 17 inch, suspensia si scaunele Advanced Comfort, climatizarea automata ori afisajul pe parbriz.

Oferit, din 2025, si intr-o versiune cu pretul de vanzare de 19.990 de euro, varianta aceasta urmand sa aiba o autonomie de doar 200 de kilometri, primul...

... Citroen e-C3 din istorie se mai bucura si de un sistem de navigatie 3D, de o statie pentru incarcarea wireless a dispozitivelor mobile, scaune cu functie de incalzire, o instalatie de climatizare cu reglarea automata a temperaturii, instrumente de bord digitale, un volan in design cu doua spite, sase airbag-uri. De camera pentru mersul in marsarier, asistent pentru mentinerea benzii de rulare si nu numai.

Citroen e-C3

Citroen e-C3

Citroen e-C3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (92) Poze Citroen e-C3
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 18 Octombrie 2023