Masina care face Tesla Model 3 sa tremure de frica. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina care face Tesla Model 3 sa tremure de frica. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina care face Tesla Model 3 sa tremure de frica
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Seria atractiilor principale cuprinde inclusiv o autonomie de circa 1.100 de kilometri, conform celor mai recente estimari.

O noua companie din China se alatura producatorilor interesati sa atraga de partea lor persoanele interesate sa achizitioneze o Tesla Model 3, cu reteta masinii oferite sub denumirea de Nezha S debutand cu o lungime de aproximativ 4.8 metri. Lista cu dimensiuni continua cu o latime de 2.000 de milimetri, o inatime de 1.4 metri si, nu in ultimul rand, un ampatament de 2.900 de milimetri, potrivit primelor detalii si informatii oficiale.

Nezha S

In ceea ce priveste departamentul estetic, respectiva creatie ia forma, mai mult sau mai putin surprinzator, unui sedan cu alura de fastback, ce dispune de faruri duble la nivelul partii frontale, de praguri laterale proeminente, blocuri optice posterioare unite cu o banda iluminata sau jante cu design unic.

De cealalta parte a portierelor, masina oferita sub denumirea de Nezha S a pregatit si instrumente de bord digitale, un volan cu parte inferioara plata, un ecran central de dimensiuni absolut ridicole, un display color pentru pasagerul din dreapta. Plus tapiterie din piele si Alcantara, insertii de lemn, lumini ambientale, afisaj pe parbriz, scaune cu incalzire, ventilatie si masaj, instalatie audio de inalta fidelitate, cu 1.216 W si 21 de boxe etc.

Respectiva creatie se mai poate lauda, conform unui comunicat de presa prezentat publicului larg, si cu o rulare autonoma de un nivel patru din cinci, multumita unui pachet tehnologic extrem de impresionant, cu 13 camere, cu 12 senzori ultrasonici, cu cinci radare si, intr-un final, doua unitati Lidar.

Fisa tehnica a masinii oferite sub denumirea de Nezha S nu reprezinta, momentan, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, cu oficialii companiei producatoare limitandu-se la a dezvalui ca viitorii clienti vor avea de ales intre o varianta complet electrica si o versiune range extender, cu un motor termic pe post de generator. In functie de optiunea bifata, distanta parcursa cu un singur plin va urca pana la 710 sau 1.100 de kilometri.

Nezha S

Nezha S

Nezha S

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Nezha S
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 5 Mai 2022