Masina care le da fiori nemtilor de la VW. Japonezii au instalat trei motoare sub capota

Masina care le da fiori nemtilor de la VW. Japonezii au instalat trei motoare sub capota
  • Masina care le da fiori nemtilor de la VW
  • Japonezii au instalat trei motoare sub capota
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc - de asemenea, nici jantele din aliaj cu diametrul de 19 inch.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani si jumatate, cea mai noua generatie a celebrei masini comercializate de japonezii de la Nissan sub denumirea de Juke se vinde - zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se va numara - pe viitor, si o varianta Hybrid, ce promite sa impresioneze in special prin eficienta sistemului de propulsie din dotare.

Nissan Juke Hybrid

Nissan Juke Hybrid

Nissan Juke Hybrid

La momentul actual, nota de plata nu reprezinta - din pacate, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, un comunicat de presa precizand, in schimb, ca respectiva aroma se bucura si de un benzinar aspirat cu patru cilindri in linie, care dezvolta 94 de cai putere.

Unitatii cu o capacitate de 1.6 litri i se alatura doua motoare electrice diferite - unul cu 49 de cai putere, ce poate propulsa varianta Hybrid a noului Nissan Juke pana la o viteza maxima de circa 55 de kilometri pe ora, iar altul de 20 de cai putere - ce actioneaza ca starter / generator. O baterie de 1.2kWh completeaza, printre altele, fisa cu specificatii de ordin tehnic, conform materialului mentionat si anterior.

Astfel, respectiva versiune a celei mai neobisnuite - daca vine vorba cumva despre departamentul vizual, masini a japonezilor promite sa porneasca mereu, dar sa si parcurga pana la 80 la suta din drumurile urbane in modul de rulare cu zero emisii de CO2.

Nissan Juke Hybrid

Nissan Juke Hybrid

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Nissan Juke Hybrid
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 10 Martie 2022