Masina care schimba totul. Are 5 usi, prinde 278 km/h si consuma 2.5 litri la 100 km

Masina care schimba totul. Are 5 usi, prinde 278 km/h si consuma 2.5 litri la 100 km
  • Porsche publica primele detalii ale noului Panamera 4 E-Hybrid
  • Automobilul german ofera un sistem hibrid cu 462 cai putere
  • Consumul mediu de carburant este de 2.5 litri la 100 kilometri
Distribuie pe Facebook

Porsche a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale noului Panamera 4 E-Hybrid, un automobil care are nevoie de numai 2.5 litri de carburant pentru a parcurge clasica distanta de 100 de kilometri. Si asta in ciuda faptului ca ascunde sub capota un total de 462 de cai putere, ce-i asigurata atat un sprint de la 0 la 100 km/h in doar 4.6 secunde, cat si o viteza maxima de aproape 280 de kilometri pe ora.

Sfarsitul acestei saptamani marcheaza debutul unui nou membru in familia Panamera, oficialii Porsche anuntand in cursul acestei dimineti lansarea noii versiuni 4 E-Hybrid.

Echipata cu un sistem hibrid ce combina o unitate pe V6 bi-turbo de 2.9 litri si un motor electric cu baterie de 14.1 kWh, varianta in cauza se bucura de prezenta la datorie a unui total de 462 de cai putere.

Acestora li se alatura inclusiv un cuplu maxim de 700 Nm, valorile cu pricina ajungand catre toate cele patru roti prin intermediul unei cutii cu dublu ambreiaj si opt rapoarte.

Porsche Panamera 4 E-HybridPorsche Panamera 4 E-Hybrid

Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, noul Porsche Panamera 4 E-Hybrid are nevoie de numai 4.6 secunde pentru a muta acul vitezometrului de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

La fel de impresionanta se anunta si cifra din dreptul vitezei de top - 278 km/h, vestile bune continuand cu... consumul mediu de carburant de doar 2.5 litri la 100 de kilometri.

Consum care, bineinteles, poate scadea la zero in cazul in care soferul activeaza modul complet electric, disponibil pentru o distanta de aproximativ 50 de kilometri, conform comunicatului oficial de presa.

Porsche Panamera 4 E-Hybrid

Pentru clipele in care iti doresti insa un maximum de performanta, noul Porsche Panamera 4 E-Hybrid imprumuta de la versiunea Turbo optiunile Sport si Sport Plus.

Iar acestea reprezinta numai jumatate din stilurile de condus pe care clientii au la dispozitie, cealalta jumatate fiind compusa din asa-numitele Hybrid Auto, E-Hold, respectiv E-Charge.

Una dintre cele mai avansate masini ale planetei, cea de-a patra varianta de motorizare a limuzinei germane are un pret pe masura caracteristicilor sale: de la 107.553 euro.

Porsche Panamera 4 E-HybridPorsche Panamera 4 E-Hybrid

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Porsche Panamera 4 E-Hybrid
mai multe