Masina cu cel mai mare display din industrie. Imagini spectaculoase de la interior

Masina cu cel mai mare display din industrie. Imagini spectaculoase de la interior
  • Apar noi imagini cu interiorul modelului Byton M-Byte
  • SUV-ul electric din China vine cu un dispay de 48 inch
  • Alte ecrane pot fi vazute pe volan si in cotiera
Distribuie pe Facebook

Daca totul decurge conform planurilor dezvelite anterior, primele exemplare vor ajunge pe strazile din Europa in cursul anului viitor.

Anuntata in urma cu aproximativ sase luni, prima creatie a start-up-ului chinezesc Byton ia forma unui SUV cu propulsie electrica, capabil sa parcurga pana la 520 de kilometri in configuratia de top - care vine cu o baterie cu capacitatea de 95 kWh.

Chiar si asa, principala atractie a modelului M-Byte o reprezinta nu propulsia, ci cabina sau, mai corect spus, display-ul de dimensiuni mai mult decat generoase de la nivelul cabinei, a carei diagonala este de 48 de inch, asemeni unui TV urias.

Un al doilea ecran color - numai de sapte inch, de aceasta data - a fost integrat in design-ul volanului multifunctional cu design in doua spite, o alta astfel de unitate (de opt inch) facandu-si loc in extremitatea cotierei care desparte scaunele fata.

Intr-un final, cele mai recente fotografii care surprind interiorul modelului Byton M-Byte scot la iveala inclusiv cateva butoane fizice, traditionale, unele amplasate imediat sub gurile de ventilatie centrale, altele pe... fetele portierelor, evident.

Dupa cum precizam si anterior, primele exemplare ale SUV-ului cu propulsie electrica din China sunt asteptate pe strazi in cursul anului viitor, in doua versiuni diferite de performanta: de 71 kWh si 400 km sau 95 kWh si 520 de kilometri.

Byton M-Byte - Poze interior

Byton M-Byte - Poze interior

Byton M-Byte - Poze interior

Byton M-Byte - Poze interior

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 18 Iunie 2019