Masina cu motor de 1.2 litri si 280 CP. Compania producatoare a publicat acum primele detalii oficiale

Masina cu motor de 1.2 litri si 280 CP. Compania producatoare a publicat acum primele detalii oficiale
  • Masina cu motor de 1.2 litri si 280 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Un sistem inteligent de tractiune integrala completeaza fisa cu specificatii de ordin tehnic.

Prezentata publicului larg chiar in urma cu numai cateva zile, masina pe care compania franceza Renault planuieste sa o comercializeze sub denumirea Megane E-Tech Electric (foto principala) nu este singura surpriza pregatita de producatorul auto din Hexagon pentru anul 2022. Ba dimpotriva: seria lansarilor spectaculoase va cuprinde inclusiv un sistem de propulsie hybrid care combina o unitate I3 de 1.2 litri, pe benzina, cu un motor electric pentru o putere maxima de 200 CP.

Apoi, din 2024, aceeasi unitate I3 turbo de 1.2 litri - mentionata si anterior, va lucra alaturi de un motor electric pentru a forma un sistem de propulsie plug-in hybrid si livra tuturor celor patru roti...

... o putere maxima fabuloasa, de 280 CP. Informatiile oficiale cu privire la timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora, dar si valoarea din dreptul vitezei de top sau consumul mediu de carburant al sistemelor de propulsie anuntate, zilele acestea, de compania franceza Renault pentru anii 2022 si 2024 nu reprezinta decat o foarte mare necunoscuta in momentul de fata.

De altfel, nici numele masinilor care vor primi respectivele sisteme de propulsie nu se cunosc cu exactitate, producatorul auto din Hexagon limitandu-se la a anunta ca solutiile cu pricina vor fi oferite in "segmentele superioare, in special segmentul C-SUV" - potrivit comunicatului de presa.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 11 Mai 2021