Masina cu motor de 2.0 litri si 299 CP. Cat costa in Romania

Masina cu motor de 2.0 litri si 299 CP. Cat costa in Romania
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 299 CP
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus instalatie audio de inalta fidelitate.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani, inca din ultima parte a lui februarie 2018, cea mai recenta generatie a masinii cunoscute sub denumirea de Audi A6 se vinde, in prezent, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara, mai nou, si o varianta pe nume A6 Avant 50 TFSI e quattro, pusa in miscare de un sistem de propulsie plug-in hybrid.

Disponibila, pe piata din Romania, la preturi care pornesc de la putin peste 63.800 de euro, respectiva formula se traduce printr-o unitate turbo de doi litri, TFSI, si un motor electric de 105 kW.

Aceeasi fisa cu specificatii tehnice continua, in cazul de fata, cu o putere maxima de pana la 299 CP, la care se adauga un cuplu de 450 Nm. Livarea valorilor cu pricina se face catre ambele putin, prin intermediul unei cutii automate cu sapte rapoarte, plus dublu ambreiaj, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 6.3 secunde, au mai tinut sa anunte oficialii companiei producatoare.

Seria vestilor bune continua cu viteza de top de aproximativ 250 km/h si, mult mai important decat atat, consumul mediu de carburant extrem de scazut, de circa 1.5 - 1.6 litri la 100 de kilometri.

In noua versiune, pe nume A6 Avant 50 TFSI e quattro, cea mai recenta generatie a masinii cunoscute sub denumirea de Audi A6 mai ofera, fara costuri suplimentare, si faruri cu LED, tractiune integrala, instrumente de bord digitale si sistem audio de inalta fidelitate. Echiparea standard a respectivei variante cuprinde inclusiv jante cu diametrul de 18 inch, climatizare confort cu patru zone si asa mai departe.

Audi A6 Avant 50 TFSI e quattro

Audi A6 Avant 50 TFSI e quattro

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 11 Martie 2021