Masina cu motor de 2.0 litri si 375 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 2.0 litri si 375 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 375 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu reprezinta decat un mister - insa valoarea din dreptul autonomiei maxime depaseste 708 kilometri.

Prezentata publicului larg acum mai bine de 12 ani, celebra generatie cu numarul patru a legendarului Jeep Grand Cherokee este istorie. O noua formula a faimoasei masini de peste Ocean a debutat chiar zilele acestea - lista ingredientelor magice cuprinzand inclusiv o varianta 4xe pusa in miscare un sistem de propulsie plug-in hybrid.

Acompaniat de o unitate turbo de 2.0 litri, pe benzina, plus doua motoare electrice si o baterie de 17 kWh, respectivul ansamblu se traduce printr-o putere maxima de 375 CP - in timp ce cuplul urca pana la 637 Nm.

Jeep Grand Cherokee 4xe

Jeep Grand Cherokee 4xe

Din pacate, versiunea 4xe a noului Jeep Grand Cherokee Mk5 nu reprezinta decat un mare mister daca vine vorba despre sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Vestea buna: conducerea companiei producatoare a dezvaluit - in clipa de fata, ca autonomia totala depaseste 708 kilometri, conform primelor informatii si detalii oficiale.

Intr-un final - pe langa sistemul de propulsie plug-in hybrid mentionat si anterior, in randurile de mai sus, respectiva masina mai ofera si doua benzinare pur-sange: un V6 de 3.6 litri si un V8 de 5.7 litri.

Generatia cu numarul cinci a legendarului Jeep Grand Cherokee va fi disponibila, la pachet, exclusiv alaturi de o transmisie automata cu opt rapoarte. Livrarea valorilor la apasarea pedalei de acceleratie se va face fie catre rotile spate, fie catre ambele punti, cu ajutorul tractiunii integrale Quadra-Trac I, Quadra-Trac II ori Quadra-Drive II.

Respectivul meniu continua cu instrumente de bord digitale si configurabile, plus o instalatie audio cu 950 W de la McIntosh, un display de 10.25 inch pentru pasagerul din dreapta fata, tehnologie Night Vision etc.

Jeep Grand Cherokee 4xe

Jeep Grand Cherokee 4xe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (140) Poze Jeep Grand Cherokee 4xe
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 4 Octombrie 2021