Masina cu motor de 2.0 litri si 375 CP. Cum arata in realitate

Masina cu motor de 2.0 litri si 375 CP. Cum arata in realitate
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 375 CP
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult ori mai putin surprinzator, cu un numar de pana la cinci display-uri diferite - mai bine de jumatate dintre ecranele disponibile regasindu-se la nivelul plansei de bord.

Prezentata publicului larg cu mai bine de zece luni in urma - inca din prima parte a toamnei trecute, cea mai recenta generatie a legendarului Jeep Grand Cherokee isi intampina clientii, zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de celebrul producator american la dispozitia cumparatorilor sai se regaseste, in premiera absoluta, si o varianta comercializata sub indicativul 4xe - alaturi de un benzinar cu o capacitate cilindrica de doar 2.0 litri.

Disponibila la preturi incepand de la circa 60.695 de dolari - potrivit unui comunicat oferit presei acum cateva saptamani, la inceputul anului curent, respectiva reteta a pregatit inclusiv un motor electric, de unde si o putere maxima de 375 CP.

Aceeasi fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinde, oarecum inutil de adaugat, atat o cutie automata cu opt rapoarte, cat si un sistem inteligent de tractiune integrala - informatiile cu privire la valorile caracteristice probei 0-100 km/h reprezentand, din pacate, un mare mister. O alta necunoscuta de proportii consta - aparent, in viteza de top, Jeep preferand sa se limiteze la a dezvalui exclusiv autonomia noului Grand Cherokee 4xe: pana la 756 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 8 August 2022