Masina cu patru motoare si 2000 de cai. Cum arata in realitate

Masina cu patru motoare si 2000 de cai. Cum arata in realitate
  • Masina cu patru motoare si 2000 de cai
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Aceeasi fisa cu specificatii tehnice mai cuprinde, de asemenea, si un timp mai mic de trei secunde pentru sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 18 luni, la jumatatea anului 2019, urmatoarea super-masina a companiei Lotus continua sa faca furori chiar si in ziua de astazi. Cunoscuta sub numele de Evija, aceasta impresioneaza in special prin sistemul de propulsie cu patru motoare electrice si 2.000 de cai putere.

Construita pe un sasiu monococ realizat din fibra de carbon, spectaculoasa creatie isi propune sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp mai mic de trei secunde.

Fisa cu specificatii tehnice a super-masinii cunoscute publicului larg sub numele de Lotus Evija va mai include, totodata, si o viteza maxima de peste 320 de kilometri pe ora. In ceea ce priveste autonomia maxima, compania producatoare tinteste o valoare de 345 de kilometri, masurata conform noilor standarde WLTP.

Seria vestilor bune continua cu timpul de incarcare al bateriei cu capacitatea de 70 kwh, respectiva creatie necesitand doar 12 minute pentru 80%, respectiv 18 minute pentru 100%.

Daca vine vorba, in schimb, despre partea vizuala, principala atractie a urmatoarei super-masini din gama companiei Lotus o reprezinta partea din spate a caroseriei, cu stopurile decupate pentru un maximum de eficienta aerodinamica. Nu lipsesc insa din meniu nici aripile cu deschidere verticala sau interiorul minimalist.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 7 Ianuarie 2021