Masina electrica pe care Opel o lanseaza anul viitor. Cum arata si ce autonomie ofera

Masina electrica pe care Opel o lanseaza anul viitor. Cum arata si ce autonomie ofera
  • Opel anunta debutul noului Ampera-e
  • Modelul german va fi introdus pe piata anul viitor
  • La baza regasim proaspat lansatul Chevy Bolt EV
Distribuie pe Facebook

Opel va lansa in cursul anului viitor propria versiune a modelului Chevrolet Volt. Desi germanii nu au dezvaluit inca niciun detaliu cu privire la acest subiect, exista posibilitatea ca noul Ampera-e sa ofere o autonomie de cel putin 322 de kilometri.

Chiar daca au mai ramas zece luni si doua saloane auto majore de bifat din 2016, Opel a inceput sa anunte deja din premierele pregatite pentru anul viitor. Astfel, in 2017, producatorul auto german are in plan introducerea unui nou model cu propulsie electrica, botezat Ampera-e si bazat pe proaspat lansatul Chevrolet Bolt EV.

"GM si Opel au avut intotdeauna convingerea ca autovehiculele electrice vor juca un rol definitoriu in mobilitatea viitorului. Tehnologia inovatoare a modelului Ampera-e reprezinta un pas important catre punerea in practica a acestei viziuni.

Noul nostru autovehicul electric reprezinta, de asemenea, o noua contributie la reputatia pe care o are marca Opel de a face accesibila pe scara larga ingineria inovatoare.", a declarat Mary Barra, presedinta consiliului de administratie si CEO al General Motors.

Din pacate, specificatiile exacte ale viitorului Opel Ampera-e raman un mister total pentru moment, insa nu ar fi de mirare ca modelul german cu propulsie electrica sa adopte bateria LG de 60 kWh motorul de 200 CP ce insotesc noul Chevrolet Bolt EV, automobil dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia evenimentului NAIAS 2016.

In cazul in care aceasta informatie se va adeveri, fisa tehnica va gazdui si in cazul de fata urmatoarele cifre, numere si valori: 0 - 96 kilometri pe ora in mai putin de sapte secunde, viteza maxima de 145 km/h, respectiv autonomie de pana la 322 kilometri.

Conform comunicatului oficial de presa, noul Opel Ampera-e promite o configuratie interioara cu cinci locuri si un "pret accesibil". Acelasi document anunta inclusiv prezenta la datorie a sistemului Opel OnStar, precum si "tehnologii care vor integra perfect la bord smartphone-urile si alte dispozitive electronice".

Opel Ampera-e

Opel Ampera-e

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 12 Februarie 2016