Mercedes demareaza vanzarile noului S500 PLUG-IN HYBRID

Mercedes demareaza vanzarile noului S500 PLUG-IN HYBRID
  • Mercedes demareaza vanzarile noului S500 PLUG-IN HYBRID
  • Modelul german porneste de la 108.944 euro, TVA inclus
  • Consumul mediu de carburant este de 2.8 litri la 100 km
Distribuie pe Facebook

Cea mai eficienta limuzina de lux a momentului este disponibila in schimbul unei sume minime de 108.944 euro. Pretul se adreseaza pietei auto din Germania si include taxa pe valoare adaugata, de 19%.

Anuntata cu surle si trambite inca de la sfarsitul toamnei trecute, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie, prima limuzina plug-in hibrid propusa de germanii de la Mercedes a ajuns intr-un final la vanzare, la un pret deloc modest: de la 108.944 euro.

Eforturile financiare ce urmeaza a fi facute de viitorii clienti par insa sa merite pe deplin, noul S500 PLUG-IN HYBRID mandrindu-se cu un consum mediu de carburant de numai 2.8 litri la 100 de kilometri, respectiv emisii de dioxid de carbon de 65 grame per kilometru.

Secretul din spatele acestei reusite? Asa cum o sugereaza si denumirea sa, automobilul germanilor de la Mercedes vine la pachet impreuna cu un tren de rulare hibrid, ce combina un V6 biturbo de trei litri si un motor electric pentru un total de 442 de cai putere.

Lista cu specificatii tehnice continua cu cei 650 de Newton-Metri din dreptul cuplului maxim, intreg ansamblul furnizand atat o acceleratie de la 0 la 100 km/h in aproximativ 5.2 secunde, cat si o incursiune limitata la pragul celor 250 de kilometri pe ora.

In cazul in care te intrebi cum se comporta noul S500 PLUG-IN HYBRID in modul complet electric, ei bine... atunci afla ca automobilul producatorului din Stuttgart se poate lauda cu o autonomie de pana la 33 de kilometri, respectiv o viteza maxima de 140 de kilometri pe ora.

Disponibila exclusiv intr-o versiune cu ampatament marit, prima limuzina plug-in hibrid propusa de germanii de la Mercedes ofera numeroase echipamente in standard, precum blocuri optice dotate cu tehnologia LED, tapiterie din piele, climatizare automata si incalzire pentru scaunele fata / spate.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici suspensia AIRMATIC sau sistemul COMAND Online - operat prin intermediul unui touchpad, noul S500 PLUG-IN HYBRID punctand si la capitolul siguranta, prin dotarile COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS sau ATTENTION ASSIST.

Fiind vorba despre un automobil Mercedes, fisa cu optiuni oferite este cel putin la fel de bogata precum cea care include echipamentele standard.

Distribuie pe Facebook
mai multe