MG a lansat o noua generatie a masinii care concureaza cu Dacia Sandero. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum. Cat costa

MG a lansat o noua generatie a masinii care concureaza cu Dacia Sandero. Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum. Cat costa
  • MG a lansat o noua generatie a masinii care concureaza cu Dacia Sandero
  • Primele fotografii si informatii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor avea la dispozitie exclusiv un ansamblu hibrid. Cu aproape 200 de cai putere in echipare.

Dezvelit intregii planete acum mai bine de patru saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii trecute, cel mai recent MG3 din istorie a revenit, de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: MG a oferit - chiar pe parcursul zilelor precedente, primele detalii oficiale cu privire la nota de plata, pretul modelului care concureaza cu Dacia Sandero pornind de la suma de 18.495 de lire sterline.

MG3

MG3

O singura versiune de motorizare este, in prezent, disponibila, cu varianta in cauza punand la dispozitia potentialilor clienti un propulsor de 1.5 litri si undeva in jurul a 102 CP - pe benzina, acestuia alaturandu-i-se, pentru un total sinonim cu 194 de cai putere, o unitate electrica de 136 CP. Dotata cu o baterie cu capacitate de 1.83 kWh - asa cum precizam, de altfel, si anterior, la sfarsit de februarie.

Meniul specific departamentului tehnic continua - prin urmare, atat cu un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in aproximativ opt secunde, cat si cu o viteza de top limitata la pragul de 170 km/h. Daca vine - in schimb, vorba despre consum, masina care concureaza cu Dacia Sandero necesita, in medie, 4.4 litri de carburant pentru a parcurge distanta de 100 de kilometri.

Lista atractiilor principale se incheie cu pachetul standard extrem de bogat, inclusiv configuratia de baza oferind - fara costuri suplimentare, lumini de zi cu tehnologie LED, jante cu diametrul de 16 inch, sculptate din aliaj, senzori de parcare spate sau geamuri cu actionare electrica. Cu mentiunea ca din peisaj nu lipsesc - mai mult ori mai putin surprinzator, nici aerul conditionat, nici pilotul automat adaptiv.

Cat despre reteta caracteristica celei mai scumpe optiuni, modelul MG3 cu nota de plata de 20.495 de lire sterline se bucura si de faruri LED Projector, de scaune fata cu functie de incalzire, tapiterie confectionata din piele sintetica, camera de 360 de grade. Indiferent de nivelul ales, masina care concureaza cu Dacia Sandero vine si cu ceasuri de bord digitale - livrate alaturi de un display cu diagonala de 7".

MG3

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 29 Martie 2024