Moda masinilor negre a ajuns si la Toyota. El este noul RAV4 Hybrid Black Edition

  • Exterior complet negru
  • Mai multe echipamente standard
  • Livrarile debuteaza in luna octombrie
Distribuie pe Facebook

Toyota RAV4 poate fi comandata acum si intr-o versiune speciala, botezata Black Edition. Primele exemplare vor ajunge la viitorii lor proprietari in luna octombrie.

Constructorul japonez de automobile lanseaza pentru fanii masinilor negre, si nu numai, RAV4 Hybrid Black Edition. Asa cum ii spune si numele, vorbim despre o versiune care face SUV-ul nipon complet...ei bine, negru.

Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

Caroseria este finisata in nuanta Midnight Black, la fel si grila frontala, scuturile de protectie, aripa spate sau ramele prizelor de aer. Jantele cu diametrul de 19 inch sunt si ele negre iar Toyota a innegrit inclusiv senzorul sistemului Intelligent Clearance Sonar pentru a nu strica tema.

Singurele lucruri cromate sunt terminatiile sistemului de evacuare si logo-ul producatorului nipon.

Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

Pentru interior, Toyota a pregatit o tapiterie din piele sintetica, neagra, cusaturi gri, plafon negru, sistem audio JBL cu noua incinte, incarcare wireless pentru telefoanele mobile sau Digital rear-view mirror.

Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

Pe langa acestea, clientii mai primesc pachetul Toyota Safety Sense, sistem de infotainment compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto, sistem de camere video la 360 de grade si sistem inteligent de asistenta la parcare.

Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

Sistemul de propulsie hibrid, cu motor pe benzina de 2.5 litri, dezvolta 218 CP atunci cand vine alaturi de o tractiune fata sau 222 CP atunci cand vorbim despre tractiunea integrala. Indiferent de alegerea facuta, transmisia este una automata CVT.

Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

Toyota RAV4 Hybrid Black Edition poate fi deja comandata insa primele exemplare vor parasi linia de asamblare de-abia in luna octombrie.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Toyota RAV4 Hybrid Black Edition
mai multe