Motivul pentru care un roman a renuntat la Dacia Spring dupa numai un an si si-a cumparat un Volkswagen Golf 2.0 TDI. "Gata cu..."

Motivul pentru care un roman a renuntat la Dacia Spring dupa numai un an si si-a cumparat un Volkswagen Golf 2.0 TDI. "Gata cu..."
  • Motivul pentru care un roman a renuntat la Dacia Spring...
  • ... dupa numai un an...
  • ... si si-a cumparat un Volkswagen Golf 2.0 TDI
Distribuie pe Facebook

Un roman a povestit, pe internet, cum a renuntat la Dacia Spring dupa numai un an si de ce a inlocuit-o cu un Volkswagen Golf 2.0 TDI.

"Dragii mei, dupa aproape 1 an de chinuri cu Spring, voi parasi grupul. M-am intors la o masina normala: Golf 2.0 TDI. Imi cunosc autonomia, pot merge cu viteza normala in afara localitatii si chiar imi permit extravagante precum aer conditionat sau ventilatie.

Gata cu cupoanele Kaufland, aplicatii nefunctionale, zeci de defecte, zero dotari si nici macar o margareta EuroNCAP. Nervi de otel/bafta la vanzare si salutari", a scris acesta pe un grup dedicat proprietarilor masinii.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani, inca din toamna lui 2020, actuala Dacia Spring se vinde, pe piata din Romania, la preturi incepand de la suma de 20.800 de euro. Cumparatorii au la dispozitie doua versiuni diferite.

In varianta de baza, comercializata sub indicativul Essential, respectivul model vine cu un motor de numai 44 CP, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza aproximativ 19.1 secunde.

Lista cu optiuni a fost completata de curand, in ianuarie, cu o configuratie Extreme de 65 de cai putere, astfel ca timpul necesar sprintului 0 - 100 km/h a coborat pana la pragul de 13.7 secunde. Potrivit oficialilor companiei producatoare.

Ambele masini ofera o viteza maxima de 125 de kilometri pe ora si beneficiaza de o baterie litiu-ion cu o capacitate de numai 27.4 kWh pentru o autonomie de pana la 230, respectiv 220 de kilometri.

Dacia Spring - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (50) Poze Dacia Spring - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 17 Mai 2023