Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Hyundai prezinta oficial noul Kona Electric N Line, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni mici din lume

Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite! Hyundai prezinta oficial noul Kona Electric N Line, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni mici din lume
  • Nemtii de la Volkswagen ar trebui sa ia notite!
  • Hyundai prezinta oficial noul Kona Electric N Line, probabil cel mai spectaculos SUV de dimensiuni mici din lume
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente demne de mentionat se numara si un set de jante cu diametrul de 19 inch. Confectionate din aliaj usor.

Inceputul anului 2024 marcheaza debutul unui nou model marca Hyundai, celebrul constructor auto sud-coreean publicand - in cursul zilei de luni, primele fotografii si informatii oficiale ale impresionantului Kona Electric N Line. Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, in perioada imediat urmatoare - cu precizarea ca nota de plata nu reprezinta, actualmente, decat o mare necunoscuta, respectivul produs asiatic se remarca in special prin spoilerele redesenate pentru o doza extra de agresivitate.

Meniul caracteristic departamentului exterior continua, oarecum inutil de adaugat, atat cu o pereche de praguri proeminente, cat si cu jante realizate din aliaj usor - cu aspect specific, plus diametrul de 19 inch, in timp ce reteta de la nivelul interiorului iese numaidecat in evidenta prin scaunele sport, oferite in compania unui volan cu un design cu trei spite. Detaliilor in cauza li se vor alatura un display de dimensiuni generoase, impartit in doua zone diferite de lucru, dar si o instalatie audio de inalta fidelitate - semnata de Bose.

Hyundai nu a suflat - pana acum, niciun fel de vorba cu privire la optiunile care vor alcatui gama de motorizari, insa viitorii cumparatori ar putea fi intampinati si de un sistem de propulsie sinonim cu 218 cai putere. Astfel - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar urma sa isi gaseasca rezolvarea intr-un interval de aproximativ 7.9 secunde, brosura oficiala cuprinzand inclusiv o viteza de top de circa 172 de kilometri pe ora si o autonomie de pana la 514 kilometri.

Hyundai Kona Electric N Line

Hyundai Kona Electric N Line

Hyundai Kona Electric N Line

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Hyundai Kona Electric N Line
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 25 Ianuarie 2024