Noua Honda CR-V a debutat oficial. Japonezii nu ofera nici macar o singura motorizare diesel. Galerie foto completa

Noua Honda CR-V a debutat oficial. Japonezii nu ofera nici macar o singura motorizare diesel. Galerie foto completa
  • Noua Honda CR-V a debutat oficial
  • Japonezii nu ofera nici macar o singura motorizare diesel
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la 46.900 de euro. Dupa cum precizam, de altfel, si anterior.

Introdusa cu mare fast si tam-tam in urma cu mai bine de 29 de saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui mai, cea mai recenta generatie a celebrei game comercializate de Honda sub numele de CR-V a revenit - de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: japonezii au oferit, recent, peste 80 de fotografii proaspete de la exteriorul si - totodata, de la interiorul modelului cu o lungime de 4.706 milimetri si ampatamentul de aproximativ 2.7 metri, conform primelor detalii acordate publicitatii.

Honda CR-V - Galerie foto

Honda CR-V - Galerie foto

Disponibila la preturi incepand de la 46.900 de euro, daca vine vorba cumva despre piata din Romania, respectiva masina pluseaza cu o latime de 1.866 de milimetri si o inaltime de 1.67 - 1.68 metri - in timp ce capacitatea de incarcare a portbagajului variaza intre 579 si 1.728 de litri, potrivit unui comunicat pus la dispozitia presei de specialitate. Cat despre motorizarile pregatite, cumparatorii nu au de ales - pentru moment, decat intre doua versiuni diferite.

Lista cu optiuni debuteaza - mai mult sau mai putin surprinzator, cu o configuratie E:HEV care combina un propulsor aspirat cu patru cilindri, de 1.993 de centimetri cubi, pe benzina, si doua unitati electrice, aceeasi unitate de 2.0 litri fiind oferita si intr-o varianta E:PHEV cu doar un singur motor electric in dotare. Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua, in ambele cazuri, cu o putere de 184 de cai, livrata rotilor printr-o cutie cu variatie continua, de unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, intr-un interval de 9.0 ori 9.4 secunde - interesant de mentionat.

Reteta caracteristica celei mai recente generatie a celebrei familii comercializate de Honda sub denumirea de CR-V se incheie, intr-un final, cu numeroase echipamente premium livrate fie in standard, fie optional - printre multiplele elemente propuse de oficialii companiei producatoare regasindu-se si farurile cu tehnologie LED, plus semnalizare dinamica. Din meniu nu lipsesc, ba dimpotriva, scaunele fata actionate electric, cu functie de ventilatie, bancheta spate cu incalzire, instrumentele de bord digitale, difuzoarele de inalta fidelitate - semnate Bose.

Honda CR-V - Galerie foto

Honda CR-V - Galerie foto

Honda CR-V - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (81) Poze Honda CR-V - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 11 Decembrie 2023