Noua masina de la BMW a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care bavarezii le vor sterse de urgenta

Noua masina de la BMW a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care bavarezii le vor sterse de urgenta
  • Noua masina de la BMW a ajuns mai devreme pe internet
  • Pozele pe care bavarezii le vor sterse de urgenta
Distribuie pe Facebook

Premiera viitorului i3 ar putea avea loc in prima jumatate a anului 2022, conform ultimelor zvonuri si speculatii.

Compania BMW pregateste lansarea unei noi masini cu sistem de propulsie suta la suta electric, ziua de astazi marcand debutul primelor imagini reale ale viitorului i3. Destinat initial pietei din China si construit pe aceeasi platforma precum versiunea cu ampatament marit a actualului Seria 3, urmatorul vehicul pe baterii "incadrat" in ofera producatorului bavarez a pregatit - aparent, un motor cu 340 de cai pe rotile spate.

Valoarea caracteristica sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu reprezinta, in clipa de fata, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, insa - cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului va urca pana la o viteza maxima de 180 de kilometri, potrivit primelor detalii si informatii.

Daca vine vorba - in schimb, despre lista ingredientelor ce compun reteta prezenta la nivelul departamentului stilistic, viitoarea masina cu sistem de propulsie suta la suta electric de la BMW se remarca printr-un design familiar, inspirat de versiunea cu ampatament marit a actualului Seria 3, bineinteles. Exista, totodata, si o serie de noutati imposibil de ignorat, precum partea frontala si spoilerul spate restilizate in totalitate.

In cabina - de cealalta parte a portierelor, seria vestilor bune ar trebui sa culmineze cu o pereche de display-uri curbate: unul prezent in spatele volanului cu design in trei spite, pentru afisarea instrumentelor de bord digitale, celalalt instalat in centrul plansei si destinat sistemului de infotainment.

BMW i3 pentru China

BMW i3 pentru China

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Decembrie 2021