Noua masina de la Geely e senzatie la interior. Are un display de 12 inch in bord si LED-uri cat vezi cu ochii

Noua masina de la Geely e senzatie la interior. Are un display de 12 inch in bord si LED-uri cat vezi cu ochii
  • Primele imagini cu noul Geely Borui GE au ajuns pe internet
  • Automobilul chinez scoate la iveala un interior de senzatie
  • Sub capota se ascunde un sistem de propulsie hibrid Volvo
Distribuie pe Facebook

Atunci cand auzi Geely, automat iti scad asteptarile. Nu te astepti chiar la o masina care sa te impresioneze in vreun anumit fel. Numai ca situatia sta putin diferit in cazul de fata.

Geely pregateste lansarea unui nou automobil pe piata din China. O astfel de informatie nu ar trebui sa intereseze deloc publicul european, insa modelul Borui GE are cateva caracteristici extrem de interesante.

Si incepem cu sistemul de propulsie hibrid, care combina o unitate pe benzina de 1.5 litri cu un motor electric si o cutie automata de tip DCT. Este vorba de acelasi sistem de propulsie montat si de Volvo sub capota lui XC40 T3.

Geely Borui

Geely BoruiGeely Borui

Nu exista niciun fel de informatie oficiala cu privire la puterea maxima disponibila ori performantele in linie dreapta. Presa din China vorbeste, in schimb, despre un consum mediu de numai 1.5 litri la 100 km.

Un alt detaliu intrigant este aspectul exterior. Deloc surprinzator, noul Geely Borui GE imprumuta o multitudine de elemente vizuale de la automobilele europene, dar rezultatul final merita apreciat intru totul.

Extrem de interesant este si interiorul. Iar acum ne referim in special la modul in care producatorul chinez de automobile a intregat la nivelul panoului de bord si chiar fetelor usor luminile ambientale cu tehnologie LED.

Din pacate, senzatia de hi-tech, creata inclusiv de ecranul central cu diagonala de 12.3 inch, este diminuata de lipsa unor ceasuri de bord digitale. Aduce insa puncte in plus incarcarea wireless a telefonului mobil.

Raman necunoscute informatiile legate de pret si disponibilitate. Cu toate acestea, este foarte putin probabil ca noul Geely Borui GE sa ajunga, mai devreme sau mai tarziu, si pe strazile de pe Batranul Continent.

Geely Borui

Geely BoruiGeely Borui

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Geely Borui
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 4 Aprilie 2018