Noua masina de la Hyundai e LUX TOTAL. Farurile cu matrice de LED-uri si boxele de la Bose SUNT STANDARD

Noua masina de la Hyundai e LUX TOTAL. Farurile cu matrice de LED-uri si boxele de la Bose SUNT STANDARD
  • Noua masina de la Hyundai e LUX TOTAL
  • Farurile cu matrice de LED-uri si boxele de la Bose SUNT STANDARD
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un display color de dimensiuni generoase - impartit intre ceasurile de bord digitale si sistemul multimedia de ultima generatie.

Compania Hyundai continua seria lansarilor extravagante si prezinta publicului larg noul Ioniq 6 First Edition, prima varianta speciala a impresionantului sedan cu alura de coupe si propulsie electrica din oferta producatorului auto sud-coreean urmand sa se remarce, la nivelul departamentului exterior, atat prin caroseria finisata intr-o nuanta perlata de alb sau bleu, metalizata de negru ori mata de gri, cat si prin setul de jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch. Acestora alaturandu-li-se, potrivit unui comunicat oficial de presa, o pereche de faruri cu matrice de LED-uri, dar si o trapa electrica.

Hyundai Ioniq 6 First Edition

Hyundai Ioniq 6 First Edition

Disponibila in doar 2.500 de unitati, aceeasi exclusivista versiune a masinii gandite pentru a concura impotriva unor nume precum Tesla Model 3 se mai poate lauda - din nou, in standard, si cu tapiterie realizata din piele de culoare neagra, cu detalii Tartan, cu instrumente de bord digitale, afisaj pe parbriz, o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, pe doua zone, boxe semnate de inginerii Bose, volan, scaune fata si bancheta spate cu functie de incalzire, lumini ambientale, plus cruise control adaptiv, asistent pentru monitorizarea unghiului mort etc.

Sub capota, noul Hyundai Ioniq 6 First Edition gazduieste doua motoare electrice si o herghelie compusa din 325 de cai putere, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de numai 5.1 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi, complet nestingherit, incursiunea pana la o viteza de circa 185 de kilometri pe ora. O bateria cu capacitatea de 77.4 kWh completeaza fisa tehnica a sedanului cu alura de coupe si o lungime de 4.855 de milimetri - de unde si autonomia de pana la 519 kilometri.

Hyundai Ioniq 6 First Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Hyundai Ioniq 6 First Edition
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 29 Noiembrie 2022