Noua masina de la Hyundai e nebunie curata: are un design retro la exterior si 650 de cai sub capota! Cum arata in realitate

Noua masina de la Hyundai e nebunie curata: are un design retro la exterior si 650 de cai sub capota! Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Hyundai e nebunie curata
  • Are un design retro la exterior si 650 de cai sub capota!
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile de vanzare pornesc de la incredibila suma de 74.900 de euro.

Dezvelita intregii planete acum mai bine de jumatate de an - inca din ultima parte a verii trecute, cea dintai generatie a super electricei Ioniq 5 N stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Oferit alaturi de doua motoare si o putere de 650 CP - sinonima cu un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in doar 3.4 secunde, respectivul vehicul se remarca in special prin aspectul retro de la nivelul caroseriei, acolo unde lista atractiilor principale cuprinde inclusiv avansatele blocuri optice Parametric Pixel.

Comercializata la preturi incepand de la suma de 74.900 de euro - daca vine cumva vorba despre piata germana, reteta anterior mentionata se mai poate lauda si cu o pereche de spoilere agresiv stilizate, jante cu diametrul de 21 de inch, sculptate din aliaj, un set de praguri laterale proeminente. Cu precizarea ca din meniu nu lipsesc - mai mult sau mai putin surprinzator, nici display-ul central cu diagonala de 12.3", ceasurile de bord digitale, tapiteria confectionata din piele si Alcantara ori scaunele multifunctionale, cu tetiere incorporate.

Seria vestilor bune continua atat cu un sistem audio de inalta fidelitate - semnat de specialistii Bose, cat si cu o instalatie de climatizare automata, cu reglarea pe doua zone a temperaturii. Elementelor si detaliilor cu pricina li se alatura un volan sport - cu trei spite, statie pentru incarcarea wireless a telefonului mobil, afisaj pe parbriz, iluminare ambientala, un diferential controlat electronic, suspensie adaptiva, frane ventilate, o baterie litiu-ion de 84 kWh, cu incarcarea de la 10 la 80% in 18 minute, pentru o autonomie 448 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 4 Iunie 2024