Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 476 de cai sub capota si un display curbat de 141 de centimetri la interior! Cat costa in Romania

Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 476 de cai sub capota si un display curbat de 141 de centimetri la interior! Cat costa in Romania
  • Noua masina de la Mercedes e nebunie curata
  • Are 476 de cai sub capota si un display curbat de 141 de centimetri la interior!
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor cuprinde inclusiv faruri capabile sa proiecteze o larga varietate de simboluri si elemente pe sosea. Plus un sistem audio de inalta fidelitate, cu tehnologie 3D, care poarta semnatura specialistilor celebrei companii de lux Burmester.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de opt saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii octombrie, cea dintai generatie a gamei comercializate de Mercedes sub numele de EQE SUV se vinde, zilele acestea, in nenumarate savori si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de nemti la dispozitia cumparatorilor se regaseste - mai nou, si o varianta disponibila sub indicativul AMG EQE 43 4Matic, respectiva versiune de performanta oferind doua motoare electrice pentru un total de 476 CP. Prin urmare, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de numai 4.3 secunde, conform fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Mercedes-AMG EQE 53 4Matic+

Lista ingredientelor ce compun reteta caracteristica produsului mentionat anterior - si in paragraful de mai sus, continua cu o viteza de top limitata la 210 kilometri pe ora, pe cand bateria cu o capacitate utilizabila de aproximativ 90.6 kWh se traduce, potrivit primelor informatii oficiale, printr-o autonomie de pana la 488 de kilometri. Cat despre timpii de incarcare, un interval de circa 15 minute la o statie cu puterea de 170 kW ii va permite persoanei de la volan sa parcurga - mai mult sau mai putin surprinzator, o distanta de 150 de kilometri.

Nota de plata a noului Mercedes-AMG EQE 43 4Matic porneste, in Romania, de la o suma de 119.000 euro - modelul in cauza intampinandu-si clientii inclusiv alaturi de o echipare standard extrem de bogata. Mai precis, lista cu pricina cuprinde si faruri Digital Light - cu functie de proiectie, jante pe 21 de inch, o suspensie adaptiva. Din peisaj nu lipsesc insa - ba dimpotriva, am putea spune, nici spoilerele fata si spate agresiv stilizate, scaunele sport, cu suport lateral marit, volanul multifunctional, cu design in trei spite, directia integrala, instrumentele de bord digitale, instalatia de climatizare cu reglare automata a temperaturii, sistemul audio de la Burmester, cu tehnologie 3D ori tapiteria din piele, plus microfibra.

Mercedes-AMG EQE 53 4Matic+

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (66) Poze Mercedes-AMG EQE 53 4Matic+
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 23 Decembrie 2022