Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 544 de cai sub capota si sase display-uri color la interior. Galerie foto completa

Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 544 de cai sub capota si sase display-uri color la interior. Galerie foto completa
  • Noua masina de la Mercedes e nebunie curata
  • Are 544 de cai sub capota si sase display-uri color la interior
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu faruri capabile sa proiecteze numeroase simboluri pe asfalt. Plus scaune cu functie de masaj.

Prezentata publicului larg cu aproximativ jumatate de an in urma, in a doua parte a primaverii lui 2022, prima generatie a gamei comercializate de compania Mercedes sub numele de EQS SUV a revenit de curand - pe parcursul zilelor trecute, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: producatorul german de automobile a oferit un numar de peste 100 de imagini proaspete, unele de la interior, altele de la exterior, cu modelul insotit - de la varianta la varianta, de unul sau doua motoare electrice si o putere maxima de pana la 544 CP.

Mercedes EQS SUV - Galerie foto

Mercedes EQS SUV - Galerie foto

Disponibila si pe piata din Romania - in schimbul unei sume minime de 128.250 de euro, aceeasi impozanta creatie de 5.125 de milimetri lungime se mai poate lauda, in functie de versiunea aleasa, cu un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de doar 4.6 secunde, cu o viteza de top limitata electronic la 210 kilometri pe ora, cu o autonomie totala de pana la 671 de kilometri. Multumita bateriei de 108.4 kWh - capabila sa se incarce de la 10 la 80 de procente, in conditii ideale, intr-un interval de numai 31 de minute.

Reteta specifica produsului vandut de Mercedes sub denumirea de EQS SUV va mai pune la dispozitia cumparatorilor - anunta compania germana, si o dotare extrem de generoasa, printre echipamentele caracteristice vehicului respectiv urmand a se regasi si o pereche de faruri capabile sa proiecteze diferite simboluri pe sosea. Plus un set de jante cu diametrul de 20 ori 22 de inch, o tapiterie din piele Nappa, afisaj pe parbriz cu realitate augmentata, pana la sase display-uri color, directie integrala, scaune cu functii de incalzire, ventilatie masaj.

Mercedes EQS SUV - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (105) Poze Mercedes EQS SUV - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 14 Octombrie 2022