Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 658 de cai sub capota, o caroserie in doua culori si nu mai putin de sase display-uri la interior

Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 658 de cai sub capota, o caroserie in doua culori si nu mai putin de sase display-uri la interior
  • Noua masina de la Mercedes e nebunie curata
  • Are 658 de cai sub capota, o caroserie in doua culori si nu mai putin de sase display-uri la interior
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc, de asemenea, nici farurile capabile sa proiecteze diferite simboluri pe sosea. Ori paharele din argint pentru sampania cu o vechime de minim zece ani.

Ultima jumatate a lunii aprilie marcheaza debutul primului autoturism cu propulsie electrica din scurta - dar impresionanta, istorie a celebrei companii germane de lux Mercedes-Maybach. Conducerea exclusivistului producator de automobile cu sediul in Stuttgart anuntand de curand - chiar la finalul acestei saptamani, lansarea noului model EQS 680 SUV.

Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, in urmatoarea de timp, respectivul vehicul se remarca in special prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei finisate, optional, in doua culori. Lista atractiilor principale culminand - evident, cu lungimea de peste 5.1 metri.

Mercedes-Maybach EQS 680 SUV

Mercedes-Maybach EQS 680 SUV

Reteta specifica departamentului exterior continua cu o pereche de faruri capabile sa proiecteze diferite simboluri pe sosea si un set de jante forjate - cu diametrul de pana la 22 de inch. Pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv sase display-uri color - trei destinate ocupantilor locurilor fata, trei pentru oaspetii de pe scaunele spate, la randul lor individuale.

In plus, odata ajunsi la interior, viitorii cumparatori vor mai puntea experimenta, in functie de alegerile facute, si o tapiterie din piele Nappa - cu elemente sub forma de carouri. Seria vestilor bune continuand cu o consola centrala alungita - livrata in compania unui compartiment refrigerator, printre altele.

Condimentata cu doua motoare si o putere maxima de 658 CP - indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in aproximativ 4.4 secunde, aceeasi spectaculoasa electrica mai ofera un volan in trei spite. Pahare din argint, instalatie audio - cu tehnologie 4D etc.

Mercedes-Maybach EQS 680 SUV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze Mercedes-Maybach EQS 680 SUV
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Aprilie 2023