Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are un display curbat de 141 de centimetri! Cum arata in realitate

Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are un display curbat de 141 de centimetri! Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Mercedes e nebunie curata
  • Are un display curbat de 141 de centimetri!
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un set de faruri capabile sa proiecteze diferite simboluri pe sosea.

Anuntata in urma cu aproximativ opt saptamani - la sfarsitul lunii lui august, prima generatie a gamei comercializate de Mercedes sub numele de EQE SUV a renuntat, in cursul zilei de luni, la toate secretele sale de ordin tehnic si vizual. Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, incepand de anul viitor, la un pret de pornire momentan nescunoscut, respectiva creatie masoara circa 4.863 de milimetri in lungime, pe cand valoarea caracteristica ampatamentului depaseste bariera de trei metri, dupa cate dezvaluie un comunicat pus la dispozitia presei de specialitate.

Disponibila in trei configuratii diferite, cu unul ori doua motoare electrice in dotare, reteta specifica modelului in cauza cuprinde inclusiv o putere de pana la 408 cai, de unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu acceleratia la podea - in mai putin de cinci secunde, dupa cum este cazul variantei de top 500 4Matic. Versiunea 350+ reprezinta - in schimb - optiunea ideala pentru clientii dornici sa parcurga cat mai multi kilometri cu o singura incarcare a bateriei de 90.6 kWh: 590.

Prima generatie a SUV-ului comercializat de Mercedes sub denumirea de EQE se va mai putea lauda, printre altele, si cu o echipare extrem de generoasa, cumparatorii urmand a fi intampinati - fie in standard, fie doar optional, si de o pereche de faruri capabile sa proiecteze diferite simboluri pe sosea. Plus jante din aliaj cu diametrul de pana la 22 de inch, o suspensie ajustabila pe aer, scaune multifunctionale, volan cu design in trei spite si comenzi tactile, tapiterie realizata din piele, instalatie audio de inalta fidelitate - de la Burmester, un display curbat masiv, de 141 de centimetri, etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 31 Octombrie 2022