Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are un display curbat de 141 de centimetri! Galerie foto completa

Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are un display curbat de 141 de centimetri! Galerie foto completa
  • Noua masina de la Mercedes e nebunie curata
  • Are un display curbat de 141 de centimetri!
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la aproape 92.000 de euro. Conform configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de 23 de saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii lui octombrie, cea dintai generatie a electricei comercializate sub denumirea de EQE SUV a revenit de curand, chiar pe parcursul acestor zile, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: oficialii diviziei Mercedes-EQ au publicat recent, la inceputul anului 2023, peste 120 de imagini proaspete de la exteriorul si - totodata, din cabina autovehiculului lansat special pentru a concura impotriva unor nume precum Audi Q8 E-Tron sau, daca mai trebuia cumva mentionat, Tesla Model X.

Mercedes EQE SUV - Galerie foto

Mercedes EQE SUV - Galerie foto

Mercedes EQE SUV - Galerie foto

Comercializata si pe piata din Romania - la preturi incepand de la o suma de 91.850 de euro, potrivit configuratorului prezent pe site-ul distribuitorului local, respectiva reteta debuteaza cu o lungime de aproximativ 4.863 de milimetri, la care se adauga un ampatament de peste trei metri. Inspirat de primul EQS SUV din istorie, modelul in cauza pluseaza cu o pereche de faruri capabile sa proiecteze diferite simboluri si animatii pe asfalt, lista atractiilor principale continuand cu trei ecrane color - unite intr-o suprafata curbata cu latimea de pana la 141 de centimetri, o instalatie audio de inalta fidelitate, de la Burmester, scaune multifunctionale etc.

Sub capota, cumparatorii noului EQE SUV vor fi intampinati - asa cum precizam, de altfel, si anterior, la momentul premierei oficiale, de un sistem de propulsie cu unul ori doua motoare in echipare, astfel ca persoana de la volan va putea experimenta un total sinonim cu pana la 408 cai putere, indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de numai 4.9 secunde. Autonomia totala urca - in schimb, pana la 596 de kilometri, pe cand o incarcare de la 10 la 80% va dura 32 de minute.

Mercedes EQE SUV - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (130) Poze Mercedes EQE SUV - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 10 Aprilie 2023