Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL. Are caroserie in doua culori, scaune cu functie de ventilatie si instalatie audio de la JBL

Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL. Are caroserie in doua culori, scaune cu functie de ventilatie si instalatie audio de la JBL
  • Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL
  • Are caroserie in doua culori, scaune cu functie de ventilatie si instalatie audio de la JBL
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu o unitate turbo de 2.4 litri - pe benzina. Insotit de doua motoare electrice pentru un total de pana la 340 CP.

Compania Toyota continua seria lansarilor spectaculoase, celebrul producator auto nipon publicand, in cursul zilei de azi, primele fotografii si informatii oficiale ale noii Crown. Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, inainde de finalul anului curent, respectiva berlina se remarca in special prin linia alungita a plafonului - un element de design specific fastback-urilor cu trei ori cinci portiere in dotare, de la caz la caz.

Toyota Crown

Toyota Crown

Aceeasi reteta de la nivelul departamentului exterior se va mai remarca, extrem de surprinzator, si prin garda la sol demna de un crossover, multiple priviri urmand sa atraga insa, oarecum inutil de adaugat, si grila supradimensionata a radiatorului, si farurile cu LED - inspirate de electrica bZ4X. Dar si jantele din aliaj de pana la 21 de inch, stopurile unite cu banda iluminata si finisarea in doua culori a caroseriei.

In cabina, departe de privirile insistente ale curiosilor, noua Toyota Crown propune si un volan multifunctional cu trei spite, doua display-uri de dimensiuni generoase, scaune ventilate si bancheta cu functie de incalzire. Odata ajunsi la interior, soferul si pasagerii se vor mai bucura - in standard sau optional, in functie si de echiparea aleasa, si de tapiterie din piele, de instalatie audio cu 11 difuzoare JBL, de incarcare wireless a telefonului mobil etc.

Construita pe platforma TNGA-K, respectiva creatie va fi disponibila alaturi de doua unitati pe benzina - una aspirata, cu o capacitate cilindrica de 2.5 litri, alta turbo, de 2.4 litri, ambele punand la dispozitia viitorilor clienti si cumparatori, pentru un plus de performanta, si doua motoare electrice. Din pacate, puterea maxima nu ramane decat un mister in cazul versiunii 2.5, varianta 2.4 anuntand, in schimb, 340 CP.

Toyota Crown

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Toyota Crown
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Iulie 2022