Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL. Are caroserie in doua culori, scaune cu functie de ventilatie si instalatie audio de la JBL

Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL. Are caroserie in doua culori, scaune cu functie de ventilatie si instalatie audio de la JBL
  • Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL
  • Are caroserie in doua culori, scaune cu functie de ventilatie si instalatie audio de la JBL
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata de un benzinar cu patru cilindri in linie si o capacitate de 2.4 litri. Acompaniat de un motor electric pentru o putere maxima de aproximativ 340 de cai.

Iese numaidecat in evidenta prin caroseria in doua culori, insa nici farurile inguste - contrastate de grila supradimensionata a radiatorului, linia alungita a plafonului ori stopurile unite cu banda iluminata nu vor trece complet neobservate. Dimpotriva - am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Toyota Crown

Toyota Crown

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu jantele din aliaj de pana la 21 de inch si - mai mult sau mai putin surprinzator, garda la sol deloc neglijabila, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv doua display-uri uriase. Plus scaune ventilatie, bancheta cu functie de incalzire, instalatie audio de la JBL - insotita de un numar de 11 difuzoare, tapiterie din piele s.a.m.d.

Construita pe platforma TNGA-K, aceeasi masina comercializata sub denumirea de Crown a mai pregatit si o gama de motorizari compusa din doua unitati pe benzina - ambele livrate alaturi de un motor electric. Pentru o doza extra de performanta si - oarecum inutil de adaugat, de eficienta.

Din pacate, specificatiile versiunii de baza - pusa in miscare de un propulsor aspirat de 2.5 litri, nu raman decat un mister si o necunoscuta de proportii, comunicatul de presa dezvaluind, in schimb, ca varianta de top, animata de un agregat turbo cu capacitatea cilindrica de 2.4 litri se va bucura de o herghelie formata din 340 de cai. Livrarea puterii maxime se face - in ambele cazuri, catre ambele punti.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Toyota Crown
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2022