Noua masina de lux de la Mercedes tine cu casa. Consuma mai putin chiar si decat un Logan diesel

Noua masina de lux de la Mercedes tine cu casa. Consuma mai putin chiar si decat un Logan diesel
  • Mercedes publica noi informatii despre S 560 e
  • Limuzina germana ofera un sistem hibrid cu 476 CP
  • Consumul mediu este de 2.5 - 2.6 litri/100 km
Distribuie pe Facebook

Mercedes a publicat la mijlocul acestei saptamani noi informatii cu privire la limuzina S 560 e, care consuma doar 2.5 - 2.6 litri la 100 km.

Incepand cu data de maine, cea mai recenta generatie a limuzinei Mercedes S-Class va fi disponibila la vanzare si intr-o varianta de motorizare S 560 e, care combina o unitate V6 de trei litri si 367 CP cu un motor electric de 90 kW.

Potrivit informatiilor publicate la mijlocul acestei saptamani de oficialii companiei germane, solutia respectiva se traduce printr-un total de pana la 476 CP si 700 Nm, suficient pentru ca sprintul 0 - 100 km/h sa se realizeze in doar cinci secunde.

Si mai impresionant decat acceleratia in sine este consumul mediu de carburant, noul Mercedes S 560 e reusind sa parcurga clasica distanta de 100 de kilometri numai cu 2.5 - 2.6 litri de benzina, conform ultimului comunicat de presa.

Totodata, documentul in cauza mai afirma si ca versiunea hibrida a limuzinei germane are o autonomie de pana la 50 km in modul complet electric, in cadrul caruia soferul poate atinge viteze maxime chiar si de 130 de kilometri pe ora.

Daca mai conteaza, bateria care alimenteaza motorul electric de pe sistemul de propulsie regasit in echiparea noului Mercedes S 560 e are o capacitate de 13.5 kWh si se incarca intr-un timp de 1.5 sau 5 ore, in functie de incarcator.

Chiar daca tine cu casa, limuzina companiei germane nu este nici pe departe pentru oricine, pretul de achizitie al unui astfel de exemplar depasind cu putin suma de 96.000 de euro - si aceasta inainte de bifarea costisitoarelor optionale.

Mercedes S 560 e Facelift

Distribuie pe Facebook
mai multe