Noul MINI Cooper a debutat oficial. Cea de-a cincea generatie a legendarului model britanic de oras nu ofera decat motoare electrice

Noul MINI Cooper a debutat oficial. Cea de-a cincea generatie a legendarului model britanic de oras nu ofera decat motoare electrice
  • Noul MINI Cooper a debutat oficial
  • Cea de-a cincea generatie a legendarului model britanic de oras nu ofera decat motoare electrice
Distribuie pe Facebook

Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, abia din 2024, respectivul vehicul se poate mandri inclusiv cu primul display rotund cu tehnologie OLED din industrie. Daca mai trebuia precizat.

Inceputul acestei toamne marcheaza debutul unui nou produs marca MINI, celebra companie auto din Marea Britanie anuntand - in cursul zilei de marti, lansarea celei de-a cincea generatii a celebrului model de oras Cooper.

Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, abia din 2024, dupa cum mentionam inclusiv anterior, respectivul vehicul se remarca - la exterior, in special prin designul familiar al caroseriei in trei portiere, acolo unde continua sa mizeze pe o larga varietate de elemente rotunjite, stopuri verticale s.a.m.d.

MINI Cooper E

MINI Cooper E

La interior - in schimb, cea de-a cincea generatie a legendarului model britanic vine cu primul display rotund cu tehnologie OLED din industrie, plus proiectii luminoase la nivelul plansei de bord si instalatie audio de inalta fidelitate.

Respectivul vehicul isi va mai intampina viitorii cumparatori, odata ajunsi in cabina, si alaturi de un afisaj pe parbriz, menit sa suplineasca lipsa instrumentelor de bord, de un sistem de climatizare cu reglare automata - pe multiple zone, a temperaturii, de un volan multifunctional cu design in trei spite, scaune actionate electric etc.

Noul MINI Cooper va fi oferit, pentru moment, numai in versiuni electrice, singurele variante disponibile initial - E si SE, bucurandu-se de prezenta unui motor de doar 184 sau 218 CP, alimentat de o baterie de 40.7 ori 54.2 kWh.

MINI Cooper E

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (126) Poze MINI Cooper E
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 5 Septembrie 2023