Noul RENAULT ZOE, cu autonomie de pana la 395 km, poate fi comandat si in Romania. Cat costa

  • Noua generatie Zoe poate fi comandata si in Romania
  • Doua motorizari
  • Trei niveluri de echipare
Distribuie pe Facebook

Constructorul francez de automobile a publicat lista de preturi pentru noua generatie Zoe. La noi in tara, modelul 100% electric este disponibil cu doua motorizari si trei niveluri de echipare.

Renault Zoe a fost timp de sapte ani cea mai vanduta masina electrica din Europa iar in vara anului trecut a primit o noua generatie care sa duca mai departe succesul acestui model.

Renault Zoe

Printre imbunatatirile propuse se numara cateva detalii estetice noi, inclusiv faruri LED cu semnatura in forma literei C sau stopuri cu LED, dar si cateva modificari interioare cerute indelung de clienti. Printre ele ceasuri de bord digitale, display de 9.3 inch pentru sistemul de infotainment si multe altele.

Renault Zoe

Noua generatie Zoe poate fi comandata acum si in Romania, acolo unde este disponibila cu doua motorizari si in nivelurile de echipare Life, Zen, Intens. Cel mai accesibil Renault Zoe pe care poti sa ti-l cumperi la noi in tara costa cel putin 30.350 de euro.

Renault Zoe

Este vorba despre un Zoe in nivelul de echipare Life, in versiunea R110. Sistemul de propulsie dezvolta echivalentul a 110 cai putere iar bateria are o capacitate de 40 kWh.

Renault Zoe

Pe lista cu dotari standard intalnim display de 10 inch, sistemul Easy Link, E-Shifter cu noul mod de rulare "B mode" (permite conducerea cu o singura pedala, exact ca si BMW i3), frana de parcare automata cu functie Auto Hold, faruri Full LED si lumini de zi LED.

Renault Zoe

Renault a dezvoltat o noua motorizare pentru acest model, una de 100 kW sau mai bine zis de 135 CP si 245 Nm cuplu. In nivelul de echipare de top, aceasta vine in compania unei baterii de 52 kWh care promite o autonomie maxima de 395 kilometri, masurata in conformitate cu standardul WLTP.

Renault Zoe

Pretul? De la 33.250 de euro in sus. In ceea ce priveste performantele, atunci cand este echipat cu motorizarea de 135 CP, noul Zoe atinge 100 de km/h in mai putin de 10 secunde si are o viteza maxima de 140 km/h.

Renault Zoe

Pe langa conectorul de tip Type 2, care permite incarcarea bateriei cu curent alternativ cu pana la 22 kW, Zoe ofera si un conector Combo CCS care incarca bateriile cu curent continuu la statii cu o putere de pana la 50 kW.

Renault Zoe

Inginerii de la Renault au calculat ca, la o asemenea statie, 30 de minute de incarcare sunt suficiente pentru o autonomie de circa 150 de kilometri. O ora la o statie de 20 kW este suficient pentru 125 de kilometri autonomie iar la un wall box casnic de 7 kW, incarcarea completa dureaza 9 ore si 25 de minute.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Renault Zoe
mai multe