Nu exista Audi sau BMW care sa concureze cu asa ceva. Cum arata noua masina lansata de Mercedes pe piata din Romania

Nu exista Audi sau BMW care sa concureze cu asa ceva. Cum arata noua masina lansata de Mercedes pe piata din Romania
  • Nu exista Audi sau BMW care sa concureze cu asa ceva
  • Cum arata noua masina lansata de Mercedes pe piata din Romania
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv climatizare cu reglare semi-automata a temperaturii, plus incalzire pentru scaunele fata.

Dezvelita oficial chiar la sfarsitul verii trecute, in luna august a anului 2019, mult anticipata versiune electrica a monovolumului Mercedes V-Class are, incepand de astazi, si... un pret de vanzare. Comercializata sub denumirea de EQV, respectiva varianta porneste, cel putin pe piata din Romania, de la aproape 73.900 de euro, daca te intrebai cumva.

Oferita exclusiv in compania unui motor care dezvolta 204 CP, cu totii livrati rotilor de pe puntea fata, masina germanilor promite o viteza maxima de 160 km/h.

In ceea ce priveste autonomia totala, ei bine... versiunea electrica a monovolumului Mercedes V-Class poate parcurge peste 400 de kilometri cu un singur plin, datorita bateriei cu o capacitate (neta) de 90 kWh. Daca vine insa vorba despre dotarea standard, aceasta cuprinde inclusiv climatizare semi-automata, plus scaune fata cu functie de incalzire.

Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, de altfel, si jantele din aliaj cu diametrul de 17 inch ori sistemul multimedia MBUX cu display de 10.25 inch, de exemplu.

Vopseaua metalizata, tapiteria din piele, dar si farurile cu tehnologie LED costa, in schimb, in plus. De pe lista cu dotari optionale a variantei comercializare sub denumirea de Mercedes EQV nu lipsesc, de asemenea, nici trapa panoramica... cu actionare electrica ori instalatia audio de la Burmester, potrivit configuratorului de pe site-ul importatorului local.

Mercedes EQV

Mercedes EQV

Mercedes EQV

Mercedes EQV

Mercedes EQV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes EQV
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 19 August 2020