Nu multi stiu de existenta acestei masini. S-a fabricat in numai 1.484 de exemplare, iar una este de vanzare

  • O Toyota RAV4 din anul 2002 este de vanzare in SUA
  • Masina japoneza vine cu un sistem electric de propulsie
  • Suma necesara achizitiei se ridica la 10.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Nota de plata pe care viitorul client o va avea de achitat, dar si alte informatii cu privire la misterioasa creatie... aflam chiar din randurile urmatoare.

Suntem in urma cu aproximativ trei decenii, insa Toyota cocheteaza deja cu gandul la ziua in care va lansa pe piata un automobil complet electric. Visele sefilor japonezi se concretizeaza la sfarsitul anilor '90, atunci cand compania prezinta modelul RAV4 EV.

Productia a durat aproape jumatate de decada, din 1997 si pana in 2003, timp in care de pe linia de asamblare au iesit exact 1.484 de exemplare. Fiecare dintre acestea echipat cu hardware-ul necesar parcurgerii unei distante de doar 153 de kilometri, potrivit EPA.

Unul dintre automobilele respective este acum de vanzare peste Ocean, in SUA, pentru suma de 10.000 de dolari. Trebuie spus de la bun inceput ca modelul in cauza intra in limp mode dupa numai 32 de kilometri de mers in conditii normale, conform anuntului de pe eBay.

Daca te intereseaza in continuare acest experiment numit Toyota RAV4 EV, atunci afla ca in nota de plata anterior mentionata sunt incluse si cateva dotari pentru o doza crescuta de confort. Si scaunele fata cu functie de incalzire se numara printre ele, daca te intrebai cumva.

Automobilul complet electric al companiei japoneze se vinde alaturi de anvelope aproape noi, iar din pachetul alaturi de care este livrat modelul in cauza nu lipseste nici incarcatorul original. In plus, toate sistemele functioneaza in mod normal, afirma vanzatorul.

Si totusi, ai plati 10.000 de dolari pentru o masina din anul 2002, cu autonomie de doar 32 de kilometri?

Toyota RAV4 EV de vanzare

Toyota RAV4 EV de vanzare

Toyota RAV4 EV de vanzare

Toyota RAV4 EV de vanzare

Toyota RAV4 EV de vanzare

Toyota RAV4 EV de vanzare

Toyota RAV4 EV de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Toyota RAV4 EV de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 10 Decembrie 2018