Nu se mai inghesuie nimeni sa o cumpere. Vanzarile masinii de la Tesla au scazut cu 46%

Nu se mai inghesuie nimeni sa o cumpere. Vanzarile masinii de la Tesla au scazut cu 46%
  • Nu se mai inghesuie nimeni sa o cumpere
  • Vanzarile masinii de la Tesla au scazut cu 46%
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la suma de 44.990 de euro pentru optiunea de baza si urca, in cazul versiunii de top, la 57.990 de euro, arata configuratorul oficial.

Cea mai vanduta masina din lume in 2023, Tesla Model Y a avut un mai de cosmar, primele informatii si detalii cu privire la numarul exemplarelor livrate - pe parcursul ultimei luni de primavara, de americani pe continentul european pozitionand SUV-ul complet electric pe locul 18. Dupa o reducere a totalului unitatilor comercializate - comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, de 46%, pana la 11.662.

In Romania, preturile pornesc de la 44.990 de euro pentru varianta entry-level RWD si urca, in cazul configuratiei de top Performance, la suma de 57.990 de euro, dupa cate dezvaluie configuratorul oficial.

Lansata acum mai bine de cinci ani, la inceputul lui 2019, binecunoscuta masina de la Tesla isi intampina cumparatorii - mai mult sau mai putin surprinzator, alaturi de numai unul ori doua motoare electrice. Drept urmare, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi - cu pedala de acceleratie blocata la podea, rezolvarea fie in 6.9, fie in 5.9, fie in 5.0, fie in doar 3.7 secunde.

Tesla Model Y

Tesla Model Y

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Tesla Model Y
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Iulie 2024