Nu te lasa pacalit de exterior. Acest MUSTANG este 100% electric si costa cel putin 336.000 de euro

Nu te lasa pacalit de exterior. Acest MUSTANG este 100% electric si costa cel putin 336.000 de euro
  • 4 motoare electrice
  • 476 CP si 1.200 Nm cuplu
  • Productie limitata la 499 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Britanicii de la Charge Cars aduc la celebrul Goodwood Festival of Speed acest Ford Mustang 100% electric. Masina a fost dezvoltata de la zero si va fi replicata in 499 de exemplare.

Ford Mustang este una dintre cele mai reprezentantive masini pentru industria auto americana, si nu numai. Odata cu actuala generatie, Mustang a devenit un model vandut la nivel global si a devenit imediat cea mai vanduta masina sport de pe intreaga planeta.

Insa pentru impatimitul auto, Mustang-ul "adevarat" va fi intotdeuna un exemplar clasic, sa zicem dinainte de 1970, cu un motor V8 sub capota. Masina din aceste imagini arata ca un astfel de Mustang...dar nu este. Nici pe departe.

Charge Cars Mustang

Opera le apartine britanicilor de la Charge Cars si nu este rezultatul unei conversii, asa cum se intampla de obicei. Masina a fost construita de la zero avand licenta pentru anumite componente, iar sub...caroserie are patru motoare electrice. Si niciunul cu combustie interna.

Asadar, vorbim despre un Mustang 100% electric, un Mustang care nu consuma picatura de benzina, dar care poate atinge 100 de km/h in 4 secunde multumita celor 476 CP si 1.200 Nm dezvoltati de unitatile electrice. Sistemul de propulsie integreaza si o baterie cu o capacitate de 64 kWh, astfel ca autonomia maxima este de 322 kilometri.

Daca exteriorul te poate pacali, interiorul este unul complet modern, unde pasagerii folosesc o tableta pozitonata central, pe verticala, pentru a accesa functiile masinii. Ca in stilul americanilor de la Tesla.

Charge Cars Mustang

Charge Cars urmeaza sa expuna acest Mustang 100% electric la Goodwood Festival of Speed, eveniment care se desfasoara in perioada 4 - 7 iulie 2019. Productia va fi limitata la 499 de exemplare si fiecare va costa cel putin 336.000 de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 21 Iunie 2019