O companie auto pierde cate 20.000 de dolari la fiecare masina construita. Acest model i-ar putea aduce sfarsitul

O companie auto pierde cate 20.000 de dolari la fiecare masina construita. Acest model i-ar putea aduce sfarsitul
  • Fiat pierde pana la 20.000 dolari cu fiecare 500e livrat
  • Informatia a fost facuta publica de Sergio Marchionne
  • Automobilul se vinde doar in statele California si Oregon
Distribuie pe Facebook

Unele masini sunt mai greu de proiectat, dezvoltat si construit decat altele, astfel ca profitul mult ravnit s-ar putea dovedi, de fapt, o pierdere uriasa.

Daca in Europa nu se ingramadeste sa ofere modele cu propulsie alternativa, ei bine... in Statele Unite ale Americii, Grupul Fiat Chrysler vinde inclusiv automobile suta la suta electrice.

Mai mult obligat de piata si autoritati decat de propria vointa, daca tinem cont ca la fiecare 500e comercializat, compania pierde pana la 20.000 de dolari, dupa spusele lui Sergio Marchionne.

Fiat 500e

Fiat 500e

Cu un plan de afaceri similar este nevoit sa lucreze si Grupul General Motors care, potrivit unui raport, ramane cu o gaura in buget de 9.000 de dolari la fiecare Chevrolet Bolt livrat.

Revenind asupra subiectului principal al materialului nostru, modelul Fiat 500e este disponibil la vanzare in doar doua state americane - California si Oregon, la un pret de pornire de 32.995 dolari.

Automobilul in cauza este pus in miscare de un motor electric 111 CP si o baterie litiu-ion cu capacitatea de 24 KWh, astfel ca autonomia totala nu depaseste... 135 de kilometri.

In standard, masina italiana dispune de sapte airbag-uri, aer conditionat cu reglare automata a temperaturii, dar si senzori de parcare spate sau scaune fata cu incalzire, printre multe altele.

Optional, clientii pot opta pentru blocuri optice cu tenta fumurie, accente portocalii la nivel de jante / oglinzi, vopsea perlata in trei straturi, piele alba si chiar trapa actionata electric.

Fiat 500e

Fiat 500e

Fiat 500e

Fiat 500e

Fiat 500e

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (47) Poze Fiat 500e
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 5 Octombrie 2017