O Tesla Model S a intrat in istorie dupa ce a parcurs peste 1000 de km cu un singur plin

O Tesla Model S a intrat in istorie dupa ce a parcurs peste 1000 de km cu un singur plin
  • O Tesla Model S a parcurs 1078 de kilometri cu un singur plin
  • Isprava le apartine membrilor clubului Tesla din Italia
  • Incercarea a durat 27 de ore iar viteza de deplasare a fost foarte mica
Distribuie pe Facebook

Recordul de autonomie pentru o masina electrica de serie le apartine unor italieni. Acestia au parcurs peste 1.000 de kilometri cu un singur plin, cu o Tesla Model S 100 D.

Americanii de la Tesla au revolutionat cu multi ani in urma industria auto si au schimbat modul cum poate fi privit si utilizat un automobil electric. O mare parte a succesului brand-ului de peste Ocean i se datoreaza fara indoiala geniului din spate, Elon Musk.

Tesla Model S 100 D

Acesta nu s-a sfiit sa-si laude de fiecare data cand a avut ocazia produsele si mai mult decat atat, nu a batut in retragere atunci cand a facut vreo afirmatie curajoasa, care fie s-a dovedit a fi adevarata, fie a fost ajustata pe parcurs pentru a duce la acelasi rezultat.

Tesla Model S 100 D

O astfel de marturisire a fost si atunci cand Musk a declarat sus si tare ca Model S poate parcurge 1000 de kilometri cu un singur plin. Mai multi carcotasi s-au grabit sa desfiinteze aceasta ipoteza, insa membrii clubului Tesla din Italia au crezut orbeste in "comandantul lor suprem" si au vrut sa demonstreze ca asa ceva este intr-adevar posibil.

Tesla Model S 100 D

Astfel, la inceputul acestei luni, italienii au parcurs cu o Tesla Model S 100D o distanta totala de 1078 de kilometri, cu un singur plin. Doborarea recordului de autonomie pentru o masina electrica de serie nu a fost usoara, si a durat nu mai putin de 27 de ore. In tot acest timp, viteza de deplasare a fost una foarte mica, mai exact 40 de km/h.

Tesla Model S 100 D

Aceasta veste a fost o gura de aer proaspat pentru brand-ul american care momentan se lupta cu niste intarzieri aparute la livrarea noului Model 3. Viitorii clienti sunt nevoiti sa astepte intre 12 si 18 luni pentru a-si primi noua masina, si nu toti sunt atat de rabdatori.

Tesla Model S 100 D

Elon Musk recunostea in urma cu cateva zile ca 63.000 de oameni au renuntat la achizitia unui Model 3, chiar daca au platit avansul. In ciuda acestui obstacol, pana la finalul acestui an Tesla vrea sa produca 5.000 de masini saptamanal, iar de anul viitor, acest prag urmand sa se dubleze.

Tesla Model S 100 D

Tesla Model S 100 D

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Tesla Model S 100 D
mai multe